Uuden iTunesin muutokset

Tutustu appien, iTunes U:n, internet-radion ja monien muiden ominaisuuksien muutoksiin.

Uudistunut iTunes keskittyy musiikkiin, elokuviin, TV-ohjelmiin, podcasteihin ja äänikirjoihin. Apit iPhonelle, iPadille ja iPod touchille ovat nyt saatavilla vain uudesta App Storen iOS-versiosta. Uuden App Storen ansiosta appien lataaminen, päivittäminen ja uudelleenlataaminen on helppoa – Macia tai Windows-tietokonetta ei tarvita.

Uudessa iTunesissa on seuraavat muutokset:

Hallitse mediaa, tiedostoja ja muuta sisältöä iOS-laitteellasi

Liitä iOS-laitteesi tietokoneeseen USB-kaapelilla, jos haluat synkronoida musiikkia, elokuvia, TV-sarjoja ja äänikirjoja iTunesilla. Voit myös varmuuskopioida laitteesi iTunesilla.

Jos haluat kopioida tiedostoja tietokoneesi ja iOS-laitteesi appien välillä, käytä tiedostonjakoa.

Löydät lataamasi iOS-apit, soittoäänet ja kirjat (vain Windows-tietokone) iTunes Media -kansiosta.

Jos omistat iOS-apin, soittoäänen tai kirjan, jota ei voi enää ladata uudelleen, voit siirtää sisällön iOS-laitteeseesi, kun laite on liitetty tietokoneeseen USB-kaapelilla.