Jos asentajaa ei voida varmistaa tai jos sen on allekirjoittanut vanhentunut varmenne

Lataa asentaja uudelleen.

Tietyissä olosuhteissa, kuten esimerkiksi silloin, jos asentaja on viallinen, saatat nähdä ilmoituksen, jonka mukaan appia ei voida varmistaa ja se saattaa olla vioittunut tai sitä on voitu peukaloida lataamisen aikana. Vaihtoehtoisesti ilmoituksessa voi lukea, että latauspaketin on allekirjoittanut vanhentunut varmenne, joka ei välttämättä ole aito.

Sinun kannattaa ladata asentaja uudelleen. Jos ongelma koskee myös uutta asentajaa, pyydä apua ottamalla yhteyttä ohjelmiston valmistajaan.

Jos ongelma koskee macOS:n asentajaa, löydät uusimmat latauslinkit seuraavien macOS-versioiden asennusohjeista. Aiemmat versiot eivät ole ladattavissa.