GarageBandin iOS-version uudet ominaisuudet

Tässä artikkelissa kerrotaan GarageBandin iOS-version 2.3 uusimmista päivityksistä.

Äänikirjasto

Uuden äänikirjaston avulla voit ladata lisää ilmaisia instrumentteja, silmukoita ja äänipaketteja.

Lisätietoja

Iskusekvensseri

Kokoa iskusekvensserin avulla klassisista elektronisista rumpukoneista innoitusta saaneita grooveja.

Lisätietoja

iOS 11 -tuki

Tuki laajennetuille jakamis- ja tallennusvaihtoehdoille Tiedostot-apin kautta iOS 11:ssä.

Lisätietoja

Ja paljon muuta

• Päivitetty iPhone X:n Super Retina -näyttöä varten
  • Lisää 3 rumpalia, jotka soittavat lyömäsoittimia Pop-, Lauluntekijä- ja Latino-tyyleillä*
  • Soita ja äänitä käyttämällä perinteisiä kiinalaisia ja japanilaisia instrumentteja, kuten guzhengia, kotoa ja taiko-rumpuja*
  • Mahdollistaa suuremman Audio Unit -laajennusten näkymän yhteensopiville muiden valmistajien instrumenteille ja tehosteille
  • Äänitys, miksaus ja kappaleen vieminen on nyt mahdollista 24-bittisellä äänen tarkkuudella
  • Sisältää iMessage-tarrapaketin, joka lisää GarageBand-instrumenttikuvakkeita

* Edellyttää ilmaista lataamista GarageBandin äänikirjastosta