GarageBandin iOS-version uudet ominaisuudet

Tässä artikkelissa kerrotaan GarageBandin iOS-version 2.3 uusimmista päivityksistä.

Kuvaan ei ole lisätty vaihtoehtoista tekstiä

Äänikirjasto

Uuden äänikirjaston avulla voit ladata lisää ilmaisia instrumentteja, silmukoita ja äänipaketteja.

Lisätietoja

Kuvaan ei ole lisätty vaihtoehtoista tekstiä

Iskusekvensseri

Luo iskusekvensserin avulla klassisista elektronisista rumpukoneista innoitusta saaneita biittejä.

Lisätietoja

Kuvaan ei ole lisätty vaihtoehtoista tekstiä

iOS 11 -tuki

Tuki laajennetuille jakamis- ja tallennusvaihtoehdoille iOS 11:n Tiedostot-apissa.

Lisätietoja

Ja paljon muuta

• Päivitetty iPhone X:n Super Retina -näyttöä varten.

• Lisätty 3 Drummeria, jotka soittavat lyömäsoittimia Pop-, Lauluntekijä- ja Latino-tyyleillä*.

• Soita ja äänitä musiikkia käyttämällä Japanista ja Manner-Kiinasta peräisin olevia perinteisiä instrumentteja, kuten guzhengia, kotoa ja taiko-rumpuja*.

• Mahdollistaa suuremman Audio Unit -laajennusten näkymän yhteensopiville muiden valmistajien instrumenteille ja tehosteille.

• Äänitys, miksaus ja kappaleen vieminen on nyt mahdollista 24-bittisellä äänen tarkkuudella.

• Sisältää iMessage-tarrapaketin, joka lisää GarageBand-instrumenttikuvakkeita.

* Edellyttää ilmaista lataamista GarageBandin äänikirjastosta.