Apple Configuratorin uudet ominaisuudet

Lue tietoja uusimmista Apple Configurator -päivityksistä.

Voit hankkia uusimman Apple Configurator -version Macin App Storen Päivitykset-välilehdestä. Lue tietoja Apple Configurator 2.11.1:n käyttöedellytyksistä.

Apple Configurator 2.11.1:n uudet ominaisuudet

Apple Configurator 2.11:n uudet ominaisuudet

Uusien laitteistojen tuki.

Apple Configurator 2.10:n uudet ominaisuudet

iOS

• Wi-Fi: WPA3 Personal -suojaustyypin määritys
  • VPN IKEv2: Wi-Fi-apuria tukevan palautustoiminnon käyttöönoton määritys
  • Exchange ActiveSync: sähköpostin, kalenterin, yhteystietojen ja muistutusten käyttöönotto erikseen hallituille tileille
  • Uusien, vain valvottujen rajoitusten määritys: Etsi laitteeni- ja Etsi ystäväni -toimintojen salliminen, Wi-Fi-verkon käyttöönoton salliminen tai sen kieltäminen, ulkoisen aseman käytön salliminen Tiedostot-apissa
  • Apin kertakirjautumisen tietosisällön määritys
  • Tumma tila- ja Tervetuloa-ruutujen ohittaminen Käyttöönottoapurissa
  • Continuous Path -helppokäyttönäppäimistön salliminen

tvOS

• Wi-Fi: WPA3 Personal -suojaustyypin määritys
  • DeviceSleep-toiminnon salliminen

Apple Configurator 2.9:n uudet ominaisuudet

• Yhteyden muodostaneiden kaksois-SIM-laitteiden puhelinnumero, ICCID-tunnus ja IMEI-tiedot voi tarkistaa nyt laitteen tietoruudusta ja cfgutil-komennolla
  • Uusien ominaisuuksien esittelyn ohittaminen Käyttöönottoapurissa Automator-toiminnolla
  • Uusien rajoitusten määritys: oman hotspotin muokkaus (vain valvotusti)
  • Varmenteen läpinäkyvyyden tietosisällön määritys

Apple Configurator 2.8.2:n uudet ominaisuudet

Uusien laitteistojen tuki.

Apple Configurator 2.8.1:n uudet ominaisuudet

iOS

Uudet rajoitusten tietosisältöasetukset

• Läheisyyteen perustuvien salasanajakopyyntöjen salliminen (vain valvotut laitteet)
  • Salasanojen jakamisen salliminen (vain valvotut laitteet)
  • Salasanojen automaattisen täytön salliminen (vain valvotut laitteet)
  • Automaattisen päivämäärän ja ajan pakottaminen (vain valvotut laitteet)
  • USB-lisävarusteiden salliminen laitteen ollessa lukittuna (vain valvotut laitteet)
  • Hallinnoimattomille tileille kirjoittamisen salliminen hallinnoiduille yhteystietotileille
  • Hallinnoitujen tilien tietojen lukemisen sallminen hallinnoimattomille yhteystietotileille
  • eSIM-asetusten muokkaamisen salliminen (vain valvotut laitteet)

Uudet Mail- ja Exchange-tietosisältöasetukset

• S/MIME-allekirjoituksen käyttöönoton tai käytöstä poistamisen salliminen käyttäjälle
  • S/MIME-allekirjoitusvarmenteen valinnan muokkaamiseen salliminen käyttäjälle
  • S/MIME-salauksen käyttöönoton tai käytöstä poistamisen salliminen käyttäjälle
  • S/MIME-salausvarmenteen valinnan muokkaamiseen salliminen käyttäjälle

Uudet Exchange-tietosisältöasetukset

• OAuthin käyttäminen todennukseen

Uudet ilmoitusten tietosisältöasetukset

• Ryhmiteltyjen ilmoitusten salliminen
  • Kriittisten hälytysten lähettämisen salliminen apille
  • Näyttäminen CarPlayssä

Uudet Käyttöönottoapuri-ruudussa olevan laitteen rekisteröinnin ohituksen asetukset

• iMessage ja FaceTime, Ruutuaika ja laitteen ajan tasalla pitäminen
  • Ohjelmistopäivitysten asentamisen salliminen muille kuin ylläpitäjäkäyttäjille
  • Mobiililiittymän lisääminen

tvOS

Uudet rajoitusten tietosisältöasetukset

• Läheisyyteen perustuvien salasanajakopyyntöjen salliminen (vain valvotut laitteet)

Apple Configurator 2.7.1:n uudet ominaisuudet

• Kun Configurator on valmistellut valvotut laitteet hallinnoitaviksi, USB-lisävarusteyhteydet sallitaan nyt automaattisesti, kun laite on lukittuna
  • Uuden vain valvottu -rajoituksen määritys iOS 11.4.1:lle: USB-lisävarusteiden salliminen laitteen ollessa lukittuna

Apple Configurator 2.7:n uudet ominaisuudet

• Käyttöönottoapuri-ruutujen ohittaminen iOS 11.3:ssa ja tvOS 11.3:ssa
  • Uusien profiilitietosisältöjen ja -rajoitusten määritys iOS 11.3:ssa, mukaan lukien Face ID -todennus ennen automaattista täyttöä, hallinnoitujen ohjelmistopäivitysten määritys, CellularServices-palvelun poikkeus ja opettajan luvan edellyttäminen ennen opettajan luomasta luokasta poistumista
  • Uusien profiilitietosisältöjen ja -rajoitusten määritys tvOS 11.3:ssa, mukaan lukien sallittujen iOS-laitteiden etäyhteyksien rajoittaminen

Apple Configurator 2.6.1:n uudet ominaisuudet

• Erinäisiä virheenkorjauksia ja parannuksia, mukaan lukien (3. sukupolven) Apple TV -kokoonpanoprofiilien asennusmahdollisuuden palautus

Apple Configurator 2.5:n uudet ominaisuudet

• Laitteiden ehdollinen lisääminen laiterekisteröintiohjelmaan (DEP)
  • Napauttamalla tehtävän asennuksen ja näppäimistön valitsemiseen käytettävien ruutujen ohittaminen iOS:n Käyttöönottoapurissa
  • TV-palveluntarjoajan palveluun kirjautumiseen käytettävän ruudun ohittaminen tvOS:n Käyttöönottoapurissa
  • Mobiilidatapalvelun valinnainen säilyttäminen laitettaessa poistettaessa
  • Uusia iOS:n profiilitietosisältöjä ja -rajoituksia, mukaan lukien VPN:n luonnin rajoittaminen, AirPrint-suojaus, DNS-välipalvelin ja luokan käyttäytymisen hallinta valvotuissa opiskelijalaitteissa Oppitunti-apissa
  • Uusi tvOS-tietosisältö saapuvan tietoliikenteen AirPlay-suojauksessa
  • tvOS 11 -järjestelmää käyttävien tvOS-laitteiden määrittämisen tuki paikallisen verkon aliverkossa