macOS:n asentaminen organisaatiossa

Jos olet organisaatiosi järjestelmän ylläpitäjä, valittavanasi on useita macOS:n asennusmenetelmiä.

Varmista ennen asennusta, että Mac on liitetty verkkoon, josta on pääsy tarvittaviin Apple-isäntiin ohjelmistojen päivittämistä ja asentamista varten.

Mobiililaitteiden hallinnan (MDM) käyttäminen

Jos Mac-tietokoneesi ovat valvottuja, voit asentaa macOS:n päivitykset mobiililaitteiden hallinnan komennoilla.

Startosinstall-menetelmän käyttäminen

Jos käytät asennuksessa tietokoneen käynnistyslevyä, voit käyttää macOS-asentajan Contents/Resources-hakemistossa olevaa startosinstall-komentoa.

• Jos haluat määrittää muita paketteja asennettaviksi macOS:n jälkeen, lisää --installpackage-merkintä. Käytä näiden pakettien rakentamiseen productbuild(1)-komentoa.

• Jos haluat tyhjentää nykyisen käynnistyslevyn ensin, käytä --eraseinstall-merkintää. Tämä tyhjentää kaikki APFS-säilössä olevat taltiot, paitsi jos lisäät myös --preservecontainer-merkinnän.

• Lisätietoja startosinstall-merkinnästä saat lisäämällä komentoon --usage-merkinnän.

Toisen asennusmenetelmän käyttäminen

Nämä asennustavat toimivat siihen katsomatta, onko macOS asennettuna kohdetaltioon vai ei:

Lisätietoja

Jos valmistelet Applen sirulla tai Apple T2 ‑sirulla varustettua Macia toiselle käyttäjälle organisaatiossasi, voit tyhjentää kaiken sisällön ja kaikki asetukset asentamatta macOS:ää uudelleen.

Apple ei suosittele tai tue monoliittisen järjestelmän levytiedoston käyttöä asennusmenetelmänä. Järjestelmän levytiedosto ei ehkä sisällä mallikohtaisia tietoja, kuten laiteohjelmistopäivityksiä.