Apple Payta tukevat maat ja alueet

Apple Pay on helppo, turvallinen ja suojattu tapa maksaa iPhonella, iPadilla, Apple Watchilla ja Macilla.

Apple Pay on hyväksytty maksuväline kaikkialla, missä näet nämä symbolit ja merkinnät – myymälöissä, apeissa ja verkossa Safarilla. Voit lisätä ohjelmaan osallistuvien pankkien ja kortinmyöntäjien luotto-, pankki- tai prepaid-kortteja näissä maissa ja näillä alueilla:

Afrikka

Marokko

Etelä-Afrikka

Lue lisätietoja ohjelmaan osallistuvista pankeista ja kortinmyöntäjistä Afrikassa.

Aasian ja Tyynenmeren alue

Australia

Manner-Kiina*

Hongkong

Japani

Macao

Malesia

Uusi-Seelanti

Singapore

Etelä-Korea

Taiwan

Vietnam

Lue lisätietoja ohjelmaan osallistuvista pankeista ja kortinmyöntäjistä Aasian ja Tyynenmeren alueella.

* Manner-Kiinassa Apple Payta voi käyttää verkossa Safarilla vain soveltuvissa iPhone- ja iPad-malleissa, joissa on iOS 11.2 tai uudempi.

Eurooppa

Armenia

Itävalta

Azerbaidžan

Valko-Venäjä

Belgia

Bulgaria

Kroatia

Kypros

Tšekin tasavalta

Tanska

Viro

Färsaaret

Suomi

Ranska

Georgia

Saksa

Kreikka

Grönlanti

Guernsey

Unkari

Islanti

Irlanti

Mansaari

Italia

Kazakstan

Jersey

Latvia

Liechtenstein

Liettua

Luxemburg

Malta

Moldova

Monaco

Montenegro

Alankomaat

Norja

Puola

Portugali

Romania

San Marino

Serbia

Slovakia

Slovenia

Espanja

Ruotsi

Sveitsi

Ukraina

Iso-Britannia

Vatikaani

Lue lisätietoja ohjelmaan osallistuvista pankeista Euroopassa.

Latinalainen Amerikka ja Karibia

Argentiina

Brasilia

Chile

Kolumbia

Costa Rica

Ecuador

El Salvador

Guatemala

Honduras

Meksiko

Panama

Peru

Lue lisätietoja ohjelmaan osallistuvista pankeista Latinalaisessa Amerikassa ja Karibialla.

Lähi-itä

Bahrain

Israel

Jordania

Kuwait

Palestiina

Qatar

Saudi-Arabia

Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Lue lisätietoja ohjelmaan osallistuvista pankeista Lähi-idässä.

Pohjois-Amerikka

Kanada

Yhdysvallat

Lue lisätietoja ohjelmaan osallistuvista pankeista Pohjois-Amerikassa.

Rahan lähetys- ja vastaanottopalvelun Apple Paylla ja Apple Cash -kortilla tarjoaa Green Dot Bank (FDIC:n jäsen), ja se on saatavilla ainoastaan Yhdysvalloissa.

Joissakin maissa ja joillakin alueilla yrityschat tulee yritysten saataville asteittain.