Apple Payta tukevat maat ja alueet

Apple Pay on helppo, turvallinen ja suojattu tapa maksaa iPhonella, iPadilla, Apple Watchilla ja Macilla.

Apple Pay on hyväksytty maksuväline kaikkialla, missä näet nämä symbolit ja merkinnät – myymälöissä, apeissa ja verkossa Safarilla. Voit lisätä ohjelmaan osallistuvien pankkien ja kortinmyöntäjien luotto-, pankki- tai prepaid-kortteja näissä maissa ja näillä alueilla:

Aasian ja Tyynenmeren alue

Australia

Kiina, Manner-*

Hongkong

Japani

Kazakstan

Uusi-Seelanti

Singapore

Taiwan

Lue lisätietoja ohjelmaan osallistuvista pankeista ja kortinmyöntäjistä Aasian ja Tyynenmeren alueella.

* Manner-Kiinassa Apple Payta voi käyttää verkossa Safarilla vain soveltuvissa iPhone- ja iPad-malleissa, joissa on iOS 11.2 tai uudempi.

Eurooppa

Itävalta

Belgia

Tšekin tasavalta

Tanska

Suomi

Ranska

Saksa

Grönlanti

Guernsey

Islanti

Irlanti

Mansaari

Italia

Jersey

Monaco

Norja

Puola

Venäjä

San Marino

Espanja

Ruotsi

Sveitsi

Ukraina

Iso-Britannia

Vatikaani

Latinalainen Amerikka ja Karibia

Brasilia

Lähi-itä

Saudi-Arabia

Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Pohjois-Amerikka

Kanada

Yhdysvallat

Lue lisätietoja ohjelmaan osallistuvista pankeista Pohjois-Amerikassa.

Rahan lähetys- ja vastaanottopalvelun Apple Paylla ja Apple Pay Cash -kortilla tarjoaa Green Dot Bank (FDIC:n jäsen), ja se on saatavilla ainoastaan Yhdysvalloissa.

Yrityschat on beetavaiheessa. Joissakin maissa yrityschat otetaan yrityksissä käyttöön vaiheittain.