Merkki- ja soittoäänien käyttäminen iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

Muokkaa muun muassa soittoääntä, viestiääntä ja uusi sähköposti- ääntä.

Voit valita iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa merkkiäänet esimerkiksi tekstiviesteille, sähköposteille ja vastaanotetuille Kalenteri-ilmoituksille. Laitteesi sisältää monia soittoääniä, mutta voit myös ostaa niitä iTunes Storesta. Avaa vain iTunes Store -appi, napauta  Lisää ja napauta sitten Äänet. Selaa suosikkielokuviisi ja -TV-ohjelmiisi liittyviä soittoääniä tai valitse niitä eri musiikkityyleistä, kuten blues tai pop.

Kaupan käytettävyys ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

iPhone X, jossa on avoinna Asetukset-apin Äänet ja tuntopalaute -sivu.

Soittoäänen vaihtaminen

1. Valitse Asetukset > Äänet ja tuntopalaute.
  2. Vieritä Äänet ja värinäkuviot -osioon ja napauta merkkiääntä, jonka haluat vaihtaa.
  3. Napauta soitto- tai merkkiäänen nimeä, niin se toistetaan, ja voit asettaa sen uudeksi merkkiääneksi.

Voit asettaa myös soitto- tai viestiäänen haluamallesi henkilölle. Etsi Yhteystiedot-apissa henkilön nimi ja napauta sitä. Napauta sitten oikeassa yläkulmassa Muokkaa. Napauta Soittoääni tai Viestiääni ja valitse uusi merkkiääni.

Apple ID:llä ostettujen merkkiäänien lataaminen uudelleen

1. Valitse Asetukset > Äänet ja tuntopalaute.
  2. Napauta Äänet ja värinäkuviot -osiossa mitä tahansa merkkiääntä.
  3. Napauta Lataa kaikki ostetut merkkiäänet. Tämä valinta ei ehkä ole näkyvissä, jos olet jo ladannut kaikki ostamasi merkkiäänet tai jos et ole ostanut yhtään merkkiääntä.

Joitakin aikaisemmin ostettuja merkkiääniä ei ehkä voi ladata uudelleen.

Muokattujen soittoäänien käyttäminen