MacBook Pro (Retina, 15-tuumainen, vuoden 2015 puoliväli) ei herää nukkumistilasta

Kun yrität herättää MacBook Pron (Retina, 15-tuumainen, vuoden 2015 puoliväli), saatat nähdä vain mustan näytön, joka ei vastaa, mustan näytön, jossa on kohdistin, tai työpöydän. Lue toimintaohjeet.

Tarkista ensin seuraavat mahdollisuudet:

Jos MacBook Pro ei vieläkään herää, poista Power Nap seuraavien ohjeiden mukaisesti käytöstä:

1. Sammuta Mac painamalla virtapainiketta pitkään.

2. Odota muutama sekunti ja kytke Mac päälle painamalla virtapainiketta uudelleen.

3. Kun Mac on käynnistynyt, valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Energiansäästäjä.

4. Klikkaa Akku-välilehteä ja poista Laita Power Nap päälle akkua käytettäessä -asetuksen valinta.

5. Klikkaa Virtalähde-välilehteä ja poista Laita Power Nap päälle tietokoneen ollessa liitettynä virtalähteeseen -asetuksen valinta.

Ota yhteyttä Apple-tukeen, jos ongelma jatkuu myös sen jälkeen, kun olet laittanut Power Napin pois päältä.