GarageBandin iOS-version kappaleiden tai musiikkimuistioiden jakaminen YouTubessa ja Facebookissa

iMovien iOS-versiolla voit jakaa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa luotuja GarageBandin kappaleita tai musiikkimuistioita YouTubessa tai Facebookissa.

Jos haluat jakaa GarageBandin kappaleen tai musiikkimuistion YouTubessa tai Facebookissa, jaa kappale ensin iMoviessa. Jaa sen jälkeen kappaleen sisältävä elokuva YouTubessa tai Facebookissa. Varmista ennen aloittamista, että iMovie on asennettu iOS-laitteeseen. Jos ei ole, lataa ja asenna iMovie App Storesta

GarageBand-kappaleen jakaminen iMoviessa

1. Avaa GarageBand ja sitten tarvittaessa Omat kappaleet -selain:
    • Jos käytössäsi on iPhone tai iPod touch, napauta säädinpalkissa Navigointipainike ja sitten Omat kappaleet.
    • Jos käytössäsi on iPad, napauta säädinpalkissa Omat kappaleet.
  2. Napauta Omat kappaleet -selaimessa Valitse, napauta jaettavaa kappaletta ja napauta sitten Jaa.
  3. Napauta Jaa kappale -näytössä Kappale.
  4. Valitse kappaleen äänenlaatu, anna kappaleen tiedot ja napauta sitten Jaa.
  5. Napauta Kopioi iMovieen. GarageBand vie kappaleen iMovieen, ja iMovie avautuu automaattisesti.

Musiikkimuistion jakaminen iMoviessa

1. Avaa Musiikkimuistiot.
  2. Napauta näytön ylälaidassa .
  3. Napauta jaettavaa musiikkimuistiota ja avaa sitten musiikkimuistio yksityiskohtanäkymässä napauttamalla aaltomuotoa.
  4. Napauta Jaa-painike ja sitten Kopioi iMovieen. Musiikkimuistiot viedään iMovieen, ja iMovie avautuu automaattisesti.

Uuden elokuvan luominen ja jakaminen YouTubessa tai Facebookissa

Kun olet jakanut GarageBand-kappaleesi tai musiikkimuistion iMoviessa, voit jakaa sen YouTubessa tai Facebookissa.

1. Jos laitteessasi ei ole iMovie-projekteja, iMovie luo automaattisesti uuden elokuvan. Jos laitteessasi on iMovie-projekteja, napauta Luo uusi elokuva, kun iMovie avautuu. Kappale tai musiikkimuistio ilmestyy automaattisesti uuden elokuvan aikajanalle.
  2. Napauta Valmis ja sitten näytön alalaidassa Jaa-painike.
  3. Napauta YouTube tai Facebook ja kirjaudu sisään Google-, YouTube- tai Facebook-tilillesi.
  4. Valitse koko, anna metatietotunnisteet, jotka haluat lisätä, ja napauta sitten Jaa.
  5. Napauta Julkaise. Saat vahvistuksen, että elokuva on julkaistu.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.