Ohjeita iPhonen, iPadin tai iPod touchin näytön tallennukseen

iOS 11:ssä voit luoda näyttötallennuksen ja tallentaa ääntä iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.

Näytön tapahtumien tallentaminen

1. Lisää Näyttötallennus Ohjauskeskukseen. Valitse Asetukset > Ohjauskeskus > Muokkaa säätimiä ja napauta sitten Näyttötallennus-kohdan vierestä .
  2. Avaa Ohjauskeskus.
  3. Voit tallentaa ääntä tallennuksen aikana painamalla syvään  ja napauttamalla Mikrofonin ääni.
  4. Napauta ja odota kolmen sekunnin lähtölaskentaa.
  5. Voit lopettaa tallennuksen avaamalla Ohjauskeskuksen ja napauttamalla . Voit myös napauttaa näytön ylälaidassa olevaa punaista tilapalkkia ja napauttaa Pysäytä.

Näyttötallennus sijaitsee Kuvat-apissa.