Ohjeita iPhonen, iPadin tai iPod touchin näytön tallennukseen

iOS 11:ssä tai uudemmassa voit luoda näyttötallennuksen ja tallentaa ääntä iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.

GIF, joka näyttää vaiheet näyttötallennuksen aloittamiseksi iPhonella

Näytön tapahtumien tallentaminen

1. Valitse Asetukset > Ohjauskeskus > Muokkaa säätimiä ja napauta sitten vihreää plus-kuvaketta Näyttötallennus-kohdan vierestä.
  2. Pyyhkäise ylös minkä tahansa näytön alareunasta. iPhone X:n tai uudemman tai iPadin, jossa on iOS 12 tai uudempi, tapauksessa pyyhkäise alas näytön oikeasta yläkulmasta.
  3. Paina pitkään harmaata tallennuskuvaketta ja napauta mikrofonia.
  4. Napauta Aloita tallennus ja odota sitten kolmen sekunnin lähtölaskentaa.
  5. Avaa Ohjauskeskus ja napauta punaista tallennuskuvaketta. Voit myös napauttaa näytön ylälaidassa olevaa punaista tilapalkkia ja napauttaa Pysäytä.

Mene Kuvat-ohjelmaan ja valitse näyttötallennuksesi.

Jotkin ohjelmat eivät ehkä salli äänen tallentamista.