Ohjeita iPhonen, iPadin tai iPod touchin näytön tallennukseen

iOS 11:ssä tai uudemmissa ja iPadOS:ssä voit luoda näyttötallennuksen ja tallentaa ääntä iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.

Näytön tapahtumien tallentaminen

1. Valitse Asetukset > Ohjauskeskus > Muokkaa säätimiä ja napauta sitten Näyttötallennus-kohdan vierestä .
  2. Pyyhkäise ylös minkä tahansa näytön alareunasta. Jos käytät iPhone X:ää tai uudempaa tai iPadia, jossa on iOS 12 tai uudempi tai iPadOS, pyyhkäise alas näytön oikeasta yläkulmasta.
  3. Paina pitkään harmaata tallennuskuvaketta ja napauta mikrofonia.
  4. Napauta Aloita tallennus ja odota sitten kolmen sekunnin lähtölaskentaa.
  5. Avaa Ohjauskeskus ja napauta punainen tallennuskuvake. Voit myös napauttaa näytön ylälaidassa olevaa punaista tilapalkkia ja napauttaa Pysäytä.

Mene Kuvat-ohjelmaan ja valitse näyttötallennuksesi.

Jotkin ohjelmat eivät ehkä salli äänen tallentamista.