Näytön tallentaminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

iOS 11:ssä tai uudemmassa ja iPadOS:ssä voit luoda näyttötallennuksen ja tallentaa ääntä iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.

Näytön tallentaminen

1. Valitse iOS 14:ssä tai uudemmassa Asetukset > Ohjauskeskus ja napauta Lisää säätimiä (tai napauta Muokkaa säätimiä, jos käytössäsi on iOS 13 tai aiempi) ja napauta sitten Näyttötallennus-kohdan vieressä olevaa Lisää-painiketta .
  2. Avaa Ohjauskeskus iPhonessa, iPod touchissa tai iPadissa.
  3. Pidä harmaata Tallenna-painiketta harmaa tallenna-painike painettuna ja napauta sitten Mikrofoni.
  4. Napauta Aloita tallennus ja odota sitten kolmen sekunnin lähtölaskentaa.
  5. Avaa Ohjauskeskus iPhonessa, iPod touchissa tai iPadissa ja napauta sitten punaista Tallenna-painiketta punainen tallenna-painike. Voit myös napauttaa näytön ylälaidassa olevaa punaista tilapalkkia ja napauttaa Pysäytä.

Mene Kuvat-appiin ja valitse näyttötallennuksesi.

Jotkin apit eivät ehkä salli äänen tallentamista. Näyttötallennusta ja näytön peilausta ei voi käyttää samaan aikaan.