Määrälisenssiohjelman (VPP) ostajien kutsuminen Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin

Jos sinulla on VPP-ostajia, jotka eivät olleet mukana, kun päivitit Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin, lue, miten voit kutsua heidät organisaatioosi.

Näin voit kutsua vain VPP -tilin organisaatioosi. Jos haluat lisätä uuden tilin, opi lisäämään uusi käyttäjä Apple School Managerissa tai lisäämään uusi käyttäjä Apple Business Managerissa.

1. Kirjaudu Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Organisaation asetukset -kohdasta Rekisteröintitiedot.
  4. Napsauta sivun alareunan kohtaa Kutsu volyymiosto-ohjelman ylläpitäjä.
  5. Kirjoita Apple School Manageriisi tai Apple Business Manageriisi kutsuttavan VPP-tilin Apple ID ja klikkaa Kutsu.

Käyttäjä vastaanottaa sähköpostiviestin, jossa on linkki, jolla hän voi liittyä organisaatioosi. Kun käyttäjät ovat kirjautuneet Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin, heitä pyydetään päivittämään tilinsä. Päivityksen jälkeen he voivat aloittaa Apple School Managerin tai Apple Business Managerin käytön, ja näet tilin ensisijaisessa sijainnissasi sisällöstä vastaavana esimiehenä.

Oikeutetut tilit

Voit kutsua minkä tahansa seuraavista tileistä Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin:

• Ohjelmavastaavat: Nämä tilit on luotu ennen helmikuuta 2014. Ohjelmavastaavat voivat kirjautua VPP Storeen, mutta he eivät voi kirjautua Applen käyttöönotto-ohjelmiin
  • Edustajatilit: Näitä tilejä käytettiin oppilaitosten tai yritysten määrälisenssiohjelmaan rekisteröitymiseen Applen käyttöönotto-ohjelmien verkkosivustolla helmikuussa 2014 tai sitä myöhemmin.
  • Ylläpitäjätilit: Nämä tilit luotiin Applen käyttöönotto-ohjelmien verkkosivustolla, mutta niitä käytettiin vain oppilaitosten tai yritysten määrälisenssiohjelmassa.

Voit kutsua vain sellaisia tilejä, jotka vastaavat kaikkia seuraavia vaatimuksia:

• Ostajan rekisteröintityyppi on sama (oppilaitos tai yritys).
  • Ostaja on samasta maasta.
  • Ostaja käyttää samoja verotietoja.
  • Ostajalla on oikeudet oppilaitosten tai yritysten määrälisenssiohjelman käyttöön eikä sillä vielä ole hallittua Apple ID:tä.
  • Ostajalla ei ole koskaan ollut oikeuksia laiterekisteröintiohjelman (DEP) käyttöön.