Määrälisenssiohjelman (VPP) ostajien kutsuminen Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit kutsua organisaatioosi mahdollisia määrälisenssiohjelman ostajia, jotka eivät olleet mukana, kun päivitit Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin.

Voit kutsua vain määrälisenssiohjelmassa olleen tilin organisaatioosi seuraavien ohjeiden avulla. Jos haluat lisätä uuden tilin, lue ohjeet siihen, miten voit lisätä uuden käyttäjän Apple School Managerissa tai lisätä uuden käyttäjän Apple Business Managerissa.

1. Kirjaudu Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Organisaation asetukset -kohdasta Rekisteröintitiedot.
  4. Jos et näe verotusasemakenttää, siirry vaiheeseen 5. Jos näet verotusasemakentän, mutta sitä ei ole hyväksytty tai se odottaa, siirry Apit ja kirjat -osioon ja anna verotietosi.
  5. Napsauta sivun alareunan kohtaa Kutsu volyymiosto-ohjelman ylläpitäjä.
  6. Anna Apple School Manageriisi tai Apple Business Manageriisi kutsuttavan määrälisenssiohjelman tilin Apple ID ja klikkaa Kutsu.

Käyttäjä vastaanottaa sähköpostiviestin, jossa on linkki, jolla hän voi liittyä organisaatioosi. Kun käyttäjät ovat kirjautuneet Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin, heitä pyydetään päivittämään tilinsä. Päivityksen jälkeen he voivat aloittaa Apple School Managerin tai Apple Business Managerin käytön, ja näet tilin ensisijaisessa sijainnissasi sisällöstä vastaavana esimiehenä.

Oikeutetut tilit

Voit kutsua minkä tahansa seuraavista tileistä Apple School Manageriin tai Apple Business Manageriin:

• Ohjelmavastaavat: Nämä tilit on luotu ennen helmikuuta 2014. He voivat kirjautua määrälisenssiohjelman Storeen, mutta he eivät voi kirjautua Applen käyttöönotto-ohjelmiin
  • Edustajatilit: näitä tilejä käytettiin oppilaitosten tai yritysten määrälisenssiohjelmaan rekisteröitymiseen Applen käyttöönotto-ohjelmien verkkosivustolla helmikuussa 2014 ja sen jälkeen.
  • Ylläpitäjätilit: nämä tilit luotiin Applen käyttöönotto-ohjelmien verkkosivustolla, mutta niitä käytettiin vain oppilaitosten tai yritysten määrälisenssiohjelmassa.

Voit kutsua vain sellaisia tilejä, jotka vastaavat kaikkia seuraavia vaatimuksia:

• ostajan rekisteröintityyppi on sama (oppilaitos tai yritys)
  • ostaja käyttää samoja D-U-N-S-numeroita (vain yritykset)
  • ostaja on samasta maasta tai alueelta
  • ostaja käyttää samoja verotietoja
  • ostajalla on oikeudet oppilaitosten tai yritysten määrälisenssiohjelman käyttöön eikä sillä vielä ole hallittua Apple ID:tä
  • ostajalla ei ole koskaan ollut oikeuksia laiterekisteröintiohjelman käyttöön.