Emojin lisääminen videoon Clipsillä iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

Voit lisätä emojin videoleikkeisiisi niitä tallennettaessa tai pudottaa sen videossasi jo oleviin leikkeisiin.

Videon avaaminen tai uuden videon luominen

1. Avaa Clips.* Jos olet käyttänyt Clipsiä aikaisemmin, viimeksi käsittelemäsi video avautuu automaattisesti.
  2. Napauta vasemmassa yläkulmassa .
  3. Jos haluat luoda uuden videon, napauta . Jos haluat avata tallennetun videon, tuo tallennetut videot näyttöön pyyhkäisemällä, napauta videota ja napauta sitten Avaa.

* Etkö löydä Clips-appia? Pyyhkäise Koti-valikossa oikealle, kunnes pääset näyttöön, jonka ylälaidassa on hakupalkki, ja kirjoita sitten hakupalkkiin Clips. Etkö vieläkään näe appia? Olet ehkä poistanut sen. Lue, miten voit palauttaa poistetun apin.

Emojin lisääminen

Emojin lisääminen ennen videon tallennusta tai kuvan lisäämistä:

1. Napauta .
  2. Napauta Emoji.
  3. Napauta emojia lisätäksesi sen katseluohjelmassa leikkeen keskelle. Voit myös vetää emojin selaimesta leikkeeseen.
  4. Siirrä emoji vetämällä haluamaasi paikkaan.
  5. Voit muuttaa emojin kokoa tai kiertää emojia nipistämällä.
  6. Voit sulkea emojiselaimen napauttamalla .
  7. Jos haluat tallentaa videon, pidä -painiketta painettuna.
  8. Jos haluat ottaa kuvan, napauta  ja lisää sitten kuva videoon pitämällä -painiketta painettuna.

Jos haluat lisätä emojin aikaisemmin tallentamaasi leikkeeseen, valitse leike näytön alalaidassa olevalta aikajanalta ja lisää emoji.

Emojin poistaminen

1. Valitse leike muutettavan emojin sisältävältä aikajanalta.
  2. Napauta emojia, jolloin sen viereen ilmestyy , ja napauta sitten .