Drummer-silmukoiden käyttäminen GarageBandin Mac-versiossa

Ota selvää, miten voit lisätä projektiisi rummut Drummer-silmukoilla. Ne ovat Apple Loop -silmukoita, jotka voit mukauttaa kappaleesi mukaan.

GarageBandin Mac-versio 10.2 sisältää useita Drummer-pohjaisia Apple Loop -silmukoita. Voit lisätä projektiisi komppeja nopeasti vetämällä Drummer-silmukan silmukkaselaimesta projektiisi. Valitse jokaiselle virtuaaliselle rumpaliprofiilille erilaiset Drummer-silmukat.

Drummer-silmukan etsiminen

Avaa silmukkaselain klikkaamalla GarageBand-ikkunan oikeassa yläkulmassa .

Drummer-silmukat on merkitty silmukkaselaimessa keltaisella kuvakkeella . Jos haluat näyttää silmukkaselaimessa vain Drummer-silmukat, valitse silmukkaselaimen ylälaidassa olevasta avattavasta silmukkapakettien valikosta Drummer. Voit esikatsella silmukan klikkaamalla sitä silmukkaselaimessa.

Drummer-silmukan lisääminen projektiin

Kun olet löytänyt haluamasi Drummer-silmukan, vedä se Raidat-alueen tyhjään osaan. GarageBand luo automaattisesti Drummer-raidan, joka sisältää Drummer-silmukan alueen. Drummer-editorin kaikki asetukset määritetään Drummer-silmukan äänen toistoa varten.

Voit nyt muokata raitaa Drummer-editorilla muiden Drummer-raitojen tapaan. Voit myös luoda raidalle omia alueita ja muokata niitä vapaasti.

Muiden Drummer-silmukoiden lisääminen

Voit lisätä olemassa olevaan Drummer-raitaan muita samantyyppisiä Drummer-silmukoita (Akustinen, Elektroninen tai Perkussio). Kun lisäät samaan raitaan Drummer-silmukoita useilta rumpaleilta, silmukka voi kuulostaa erilaiselta kuin esikuuntelun aikana.

Jos haluat lisätä erityyppisen Drummer-silmukan, voit luoda uuden Drummer-raidan vetämällä Drummer-silmukan raita-alueelle. GarageBand-projektissa voi olla enintään kuusi Drummer-raitaa.