Tietoja macOS Sierra 10.12.6:n päivityksestä

Tätä päivitystä suositellaan kaikille macOS Sierra -käyttäjille.

macOS Sierra 10.12.6 -päivitys parantaa Macin suojausta, vakautta ja yhteensopivuutta ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö:

• Korjaus ongelmaan, joka esti jotkut SMB-yhteydet Finderista.
  • Korjaus ongelmaan, joka aiheutti Xsan-aiakkaiden tietokoneiden odottamattoman uudelleenkäynnistymisen tiedostoa siirrettäessä Quantum StorNext -tiedostojärjestelmässä.
  • Parannus Pääte-ohjelman vakauteen.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Lue tämän macOS-päivityksen hankintaohjeet.