Muiden valmistajien appien Apple Music -valtuutuksen poistaminen

Voit estää muiden valmistajien appeja käyttämästä tiliäsi iPhonen, iPadin tai iPod touchin asetuksissa tai Macin tai Windows-tietokoneen iTunesissa.

Kun käytät muiden valmistajien appeja iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla, apit saattavat pyytää lupaa käyttää henkilökohtaisia tietojasi. Esimerkiksi jotkut muiden valmistajien musiikkiapit saattavat pyytää lupaa Apple Music -jäsenyytesi ja mediakirjastosi käyttöön.

Jos et enää halua appien käyttävän tietojasi, voit estää sen.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse Asetukset > [nimesi] > iTunes Store ja App Store.
  2. Napauta Apple ID:täsi.
  3. Napauta Näytä Apple ID. Sinulta voidaan pyytää salasanaa tai Touch ID:tä.
  4. Vieritä Appien oikeudet -osioon. Napauta palvelua, jonka pääsyn tietoihisi haluat estää. Appien oikeudet -osiota ei näy, jos et ole antanut apeille lupaa käyttää tietojasi.
  5. Etsi muun valmistajan appi, ja pyyhkäise sitten sen päältä vasemmalle.
  6. Napauta Poista.

Mac tai Windows-tietokone

Avaa iTunes ja kirjaudu Tilitiedot-sivulle klikkaamalla tätä linkkiä: Näytä oma tili. Tai noudata seuraavia ohjeita:

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  3. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Näytä oma tili.
  4. Anna salasanasi ja paina sitten näppäimistön rivinvaihto- tai Enter-näppäintä tai klikkaa Näytä tili.

Toimi Tilin tiedot-sivulla seuraavasti:

1. Vieritä Appien oikeudet -osioon. Klikkaa Hallitse sen palvelun oikealta puolelta, jonka pääsyn tietoihisi haluat estää. Appien oikeudet -osiota ei näy, jos et ole antanut apeille lupaa käyttää tietojasi.
  2. Etsi muun valmistajan appi, ja klikkaa sitten sen oikealta puolelta Poista.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.