Korvaavien AirPodien tai korvaavan latauskotelon ottaminen käyttöön

Kun saat korvaavan tuotteen, ota AirPodit takaisin käyttöön noudattamalla seuraavia ohjeita.

käyttöönottopainike AirPodien latauskotelossa

AirPodien tai latauskotelon ottaminen käyttöön

1. Valitse iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Asetukset > Bluetooth ja napauta sitten AirPodien vieressä olevaa Tiedot-painiketta .
  2. Napauta Unohda tämä laite.
  3. Napauta Unohda laite ja vahvista napauttamalla vielä uudelleen.
  4. Aseta molemmat AirPodit latauskoteloon.
  5. Avaa kansi ja tarkasta tilavalo. Sen pitäisi vilkkua keltaisena.
  6. Pidä kotelon takana olevaa käyttöönottopainiketta painettuna muutaman sekunnin ajan. Tilavalon pitäisi vilkkua valkoisena.*
  7. Siirry iPhonen, iPadin tai iPod touchin Koti-valikkoon.
  8. Avaa kotelo, kun AirPodit ovat kotelossa, ja pidä sitä iPhonen, iPadin tai iPod touchin vieressä. Näyttöön tulee näkyviin käyttöönottoanimaatio.
  9. Napauta Yhdistä ja sitten Valmis.

* Jos tilavalo vilkkuu edelleen keltaisena, kytke kotelo virtalähteeseen, sulje kansi ja odota 20 minuuttia. Avaa sitten kansi ja pidä taas käyttöönottopainiketta painettuna muutama sekunti, kunnes tilavalo vilkkuu valkoisena.