Apple Watchin valmisteleminen huoltoa varten

Ennen kuin lähetät Apple Watchin korjattavaksi tai vaihdettavaksi, noudata seuraavia ohjeita.

Ennen kuin lähetät Apple Watchin meille

Jos laite ei käynnisty tai reagoi, käy läpi niin monta vaihetta kuin mahdollista.

Apple Watchin laiteparin poistaminen

Kun poistat laiteparin, iPhone yrittää varmuuskopioida Apple Watchin. Kun laite palautetaan huollosta, voit palauttaa Apple Watchin varmuuskopiosta.

Poista laitteen laitepari seuraavien ohjeiden avulla:

1. Pidä Apple Watch ja iPhone lähekkäin.
  2. Avaa Apple Watch -appi iPhonessa ja napauta Oma Apple Watch -välilehteä.
  3. Napauta kellosi nimeä näytön yläreunasta.
  4. Napauta i-kuvake sen Apple Watchin vierestä, jonka laiteparin haluat poistaa.
  5. Napauta Poista Apple Watch -laitepari. Jos käytössäsi on Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) tai Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular), napauta Poista [operaattorin] palvelu.
  6. Kirjoita Apple ID:si salasana. Jos olet unohtanut Apple ID:si salasanan, voit nollata sen
  7. Vahvista napauttamalla uudelleen.

Jos Apple Watch toimii, voit poistaa sen sisällön ja asetukset, vaikkei iPhonesi olisi käytössäsi. Napauta Apple Watchissa valintaa Asetukset > Yleiset > Nollaa > Poista kaikki sisältö ja asetukset. Jos käytössäsi on Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) tai Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular), poista palvelu napauttamalla Poista kaikki.

Apple Watchin rannekkeen irrottaminen

Älä lähetä Apple Watchin ranneketta tai muita lisälaitteita.

Lue, miten ranneke irrotetaan. Jos sinulla on linkkuranneke, vedä linkut erilleen ennen rannekkeen irrottamista.

Apple Watchin lähettäminen

Laite on nyt valmis lähetettäväksi korjaukseen. Jos olet järjestänyt korjauspyynnön, sinun olisi pitänyt saada laitteen lähetysohjeet. Jos olet saanut korvaavan Apple Watchin, ota se käyttöön näiden ohjeiden avulla

Jos et ole saanut ohjeita tai järjestänyt korjauspyyntöä, ota yhteyttä Apple-tukeen.