Tietoja Applen USB-C–Digital AV Multiport -sovittimesta

Liitä Thunderbolt 3 (USB-C)- tai USB-C-portillinen Mac HDMI-näyttöön, samalla kun lataat Macia ja liität USB-A-laitteen.

sovitin

USB-C–Digital AV Multiport -sovittimen avulla voit liittää Macin, jossa on Thunderbolt 3 (USB-C)- tai USB-C-portti, näyttöön, jossa käytetään HDMI-kaapelia. Sen avulla voit liittää Macin myös USB-A-laitteisiin, ja siinä on USB-C-portti Mac-kannettavan lataamista varten. Kaikkia kolmea porttia voi käyttää samaan aikaan.

Näissä Mac-malleissa on vähintään yksi tämän sovittimen kanssa yhteensopiva portti:

Video

HDMI

Käytä tämän sovittimen HDMI-porttia HDMI-kaapelilla liitettävän näytön, television tai projektorin kanssa. Sovitin vastaa HDCP-standardia, ja se tukee HDMI 1.4b:tä näillä tarkkuuksilla ja virkistystaajuuksilla, kun sitä käytetään macOS Sierra 10.12:n tai uudemman ja yhteensopivan näytön kanssa:

Tiedonsiirto ja muiden laitteiden lataaminen

USB-A

Käytä tämän sovittimen USB-A-porttia sellaisten muistitikkujen, kameroiden ja muiden laitteiden kanssa, jotka liitetään USB-A-porttiin tiedonsiirtoa tai lataamista varten. Se tukee jopa 5 Gbps:n tiedonsiirtonopeutta (USB 3.1 Gen 1).

Voit liittää tähän porttiin esimerkiksi Lightning–USB-kaapelin iPhonen, iPadin tai iPodin synkronointia ja lataamista varten.

Macin lataaminen

USB-C

Käytä tämän sovittimen USB-C-porttia Macin lataamiseen, ei tiedonsiirtoon tai videoiden toistamiseen. Voit esimerkiksi liittää Applen Thunderbolt 3 (USB-C) -kaapelin tai Applen USB-C-latauskaapelin yhden pään tämän sovittimen USB-C-porttiin ja toisen pään Applen USB-C-virtalähteeseen.

Tästä portista saa enintään 60 W virtaa, ja se sopii MacBook-malleille sekä 13 tuuman MacBook Pro -malleille. Saavutat 15-tuumaisten MacBook Pro -mallien parhaan lataustehon liittämällä virtalähteen suoraan Maciin, ei sovittimen kautta.

Tämä sovitin ottaa virtaa Macista myös Macin nukkuessa. Voit välttää Mac-kannettavan akun varauksen ehtymisen irrottamalla sovittimen, kun Macia ei ole liitetty verkkovirtaan.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.