Tietoja Applen USB-C–Digital AV Multiport -sovittimesta

Liitä Thunderbolt 3 (USB-C)- tai USB-C-portillinen Mac HDMI-näyttöön, samalla kun lataat Macia ja liität USB-A-laitteen. Myös USB-C-portilliset iPad Pro -mallit voivat käyttää tätä sovitinta.

sovitin

USB-C–Digital AV Multiport -sovittimella HDMI-kaapelia käyttävä näyttö voidaan liittää seuraaviin laitteisiin:

Tämän sovittimen avulla voit liittää Macin tai iPad Pron myös USB-A-laitteisiin, ja siinä on USB-C-portti Mac-kannettavan tai iPad Pron lataamista varten. Kaikkia kolmea porttia voi käyttää samaan aikaan.

Video

HDMI

Käytä tämän sovittimen HDMI-porttia HDMI-kaapelilla liitettävän näytön, television tai projektorin kanssa. Sovitin vastaa HDCP-standardia, ja se tukee sovittimen mallista riippuen alla mainittuja määrityksiä.

Mallinumero on painettu sovittimen sivulle, porttien lähelle.

Malli A2119 tukee HDMI 2.0:aa näillä tarkkuuksilla ja virkistystaajuuksilla, kun sitä käytetään macOS Mojaven tai uudemman tai iOS 12:n tai uudemman kanssa. Se tukee myös HDR-videota HDR10- ja Dolby Vision -muodoissa, kun se liitetään yhteensopivaan toistolaitteeseen ja näyttöön, televisioon tai projektoriin.

• Jopa 1080p, 60 Hz
  • 3840 x 2160, 30 Hz
  • 3840 x 2160, 60 Hz seuraavissa laitteissa:
    • 15-tuumainen MacBook Pro, joka on julkistettu vuonna 2017 tai myöhemmin
    • Retina-näytöllä varustettu iMac, joka on julkistettu vuonna 2017 tai myöhemmin
    • iMac Pro
    • iPad Pro (peilaus tällä tarkkuudella ja virkistystaajuudella edellyttää iOS 12.3:a tai uudempaa)

Malli A1621 tukee HDMI 1.4b:tä näillä tarkkuuksilla ja virkistystaajuuksilla, kun sitä käytetään macOS Sierra 10.12:n tai uudemman tai iOS 12:n tai uudemman kanssa:

• Jopa 1080p, 60 Hz
  • 3840 x 2160, 30 Hz

Kun näyttö, televisio tai projektori on liitetty, Macin tai iPad Pron videokuvan pitäisi ilmestyä 10 sekunnin kuluessa.

Tiedonsiirto ja muiden laitteiden lataaminen

USB-A

Käytä tämän sovittimen USB-A-porttia sellaisten muistitikkujen, kameroiden ja muiden laitteiden kanssa, jotka liitetään USB-A-porttiin tiedonsiirtoa tai lataamista varten. Se tukee jopa 5 Gbps:n USB 3 -tiedonsiirtonopeutta.

Voit liittää tähän porttiin esimerkiksi Applen Lightning–USB-kaapelin iPhonen, iPadin tai iPodin ja Macin synkronointia ja lataamista varten.

Macin tai iPad Pron lataaminen

USB-C

Käytä tämän sovittimen USB-C-porttia Mac-kannettavan tai iPad Pron lataamiseen, ei tiedonsiirtoon tai videoiden toistamiseen. Voit esimerkiksi liittää Applen Thunderbolt 3 (USB-C) -kaapelin tai Applen USB-C-latauskaapelin yhden pään tämän sovittimen USB-C-porttiin ja toisen pään Applen USB-C-virtalähteeseen.

Koska tämä sovitin ottaa virtaa Macista tai iPad Prosta myös Macin tai iPad Pron nukkuessa, se kannattaa irrottaa, kun sitä ei ole liitetty virtalähteeseen myös lataamista varten.

Lisätietoja

Jos sinulla on ongelmia sovittimen kanssa, irrota se virtalähteestä ja varmista, että olet liittänyt kaikki kaapelit sovittimeen, ennen kuin liität sovittimen Maciin tai iPad Prohon.

Lue lisätietoja 4K- ja 5K-näyttöjen sekä Ultra HD -televisioiden käyttämisestä Macin kanssa.

Nämä laitteet eivät ole yhteensopivia tämän sovittimen kanssa:

• G-Technology G-DRIVE mobile USB 3.0 -kovalevy (Applen osanumero HF4F2VC/A)
  • Apple USB SuperDrive -mallit, jotka on valmistettu ennen syksyä 2010

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.