Lisää kommentteja iWorkiin ja vastaa niihin

Viestiketjun avulla voit keskustella muiden jäsenten kanssa muutoksista Pages-, Numbers- tai Keynote-tiedostossasi.

Luodessasi tai tarkastellessasi dokumenttia voit lisätä kommentteja, kun haluat keskustella projektistasi muiden kanssa ilman, että joudut sulkemaan Pages-, Numbers- tai Keynote-tiedoston.  Kaikkien kommentit näkyvät omalla värillään ja sisältävät laatijan nimen.

Voit lisätä kommentin nopeasti valitsemalla tekstin, solun, objektin tai dian, jota haluat kommentoida. Tee sitten seuraavasti:

• Klikkaa Macissa  ja lisää kommenttisi. Klikkaa Valmis-painiketta.
  • Napauta iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa kontekstivalikon Kommentti-kohtaa. Joudut ehkä napauttamaan , jotta näet Kommentti-kohdan. Lisää kommenttisi ja napauta Valmis. Jos kommentoit solua Numbers-tiedostossa, napauta  > Lisää kommentti. Napauta myöhemmin  > Näytä kommentti, kun haluat tarkastella kommenttia.

Kuka tahansa voi vastata kommentteihisi Pages-, Numbers- ja Keynote-ohjelmien uusimmissa versioissa. Tehdessäsi yhteistyötä muiden kanssa, kommentit ja vastaukset näkyvät reaaliaikaisesti, joten sinun ei tarvitse sulkea dokumenttia.

Vastaa kommenttiin tarkastelemalla kommenttia ja klikkaamalla tai napauttamalla sitten Vastaa.

Muokkaa kommenttiasi avaamalla kommentti ja klikkaamalla tai napauttamalla sitten kohtaa, jota haluat muokata. Tallenna muutokset klikkaamalla tai napauttamalla Valmis. Jos kommenttisi saa vastauksia, klikkaa aikaleimaa tai napauta  > Muokkaa kommenttia. Voit muokata vain omia kommenttejasi ja vastauksiasi.

Poista kommenttisi tarkastelemalla kommenttia ja klikkaa tai napauta sitten Poista. Poista vastaus klikkaamalla aikaleimaa tai napauttamalla  > Poista vastaus. Vain dokumentin omistajat voivat poistaa omia kommenttejaan ja vastauksiaan.

Näytä kommentit

Jos et näe kommenttejasi, varmista, että olet määrittänyt niiden näkymisen ohjelmassa:

• Klikkaa Macissa  > Näytä kommentit tai Kätke kommentit. Näytä kommenttipaneeli klikkaamalla  >Näytä kommenttipaneeli
  • Napauta iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa  ja valitse sitten Kommentit.

Siirry seuraavaan tai edelliseen kommenttiin dokumentissa napauttamalla nuolia kommentissa.