Lisää kommentteja iWorkiin ja vastaa niihin

Viestiketjun avulla voit keskustella muiden jäsenten kanssa muutoksista Pages-, Numbers- tai Keynote-tiedostossasi.

Luodessasi tai tarkastellessasi dokumenttia voit lisätä kommentteja, kun haluat keskustella projektistasi muiden kanssa ilman, että joudut sulkemaan Pages-, Numbers- tai Keynote-tiedoston. Kaikkien kommentit näkyvät omalla värillään ja sisältävät laatijan nimen.

Voit lisätä kommentin nopeasti valitsemalla tekstin, solun, objektin tai dian, jota haluat kommentoida. Tee sitten seuraavasti:

• Klikkaa Macissa Kommentti-painiketta  ja lisää kommenttisi. Klikkaa Valmis.
  • Napauta iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa näyttöön tulevan valikon Kommentti-kohtaa. Joudut ehkä napauttamaan , jotta näet Kommentti-kohdan. Lisää kommenttisi ja napauta Valmis. Jos olet kommentoimassa Numbersin solua, napauta  Solu-toimintovalikkoa ja napauta sitten Lisää kommentti -painiketta .
    Napauta myöhemmin  Solu-toimintovalikkoa ja tarkastele kommenttia napauttamalla Näytä kommentti.

Kuka tahansa voi vastata kommentteihisi Pages-, Numbers- ja Keynote-ohjelmien uusimmissa versioissa. Kun teet yhteistyötä muiden kanssa, kommentit ja vastaukset näkyvät reaaliaikaisesti, joten sinun ei tarvitse sulkea dokumenttia.

Vastaa kommenttiin tarkastelemalla kommenttia ja klikkaamalla tai napauttamalla sitten Vastaa.

Muokkaa kommenttiasi avaamalla kommentti ja klikkaamalla tai napauttamalla sitten kohtaa, jota haluat muokata. Tallenna muutokset klikkaamalla tai napauttamalla Valmis. Jos kommenttiisi on lisätty vastauksia, klikkaa aikaleimaa tai napauta Lisää-painiketta  ja klikkaa tai napauta sitten Muokkaa kommenttia. Voit muokata vain omia kommenttejasi ja vastauksiasi.

Voit poistaa kommentin tarkastelemalla kommenttia ja klikkaamalla tai napauttamalla sitten Poista. Voit poistaa vastauksen klikkaamalla aikaleimaa tai napauttamalla Lisää-painiketta  ja klikkaamalla tai napauttamalla sitten Poista vastaus. Vain dokumentin omistajat voivat poistaa omia kommenttejaan ja vastauksiaan.

Näytä kommentit

Jos et näe kommenttejasi, varmista, että olet määrittänyt niiden näkymisen ohjelmassa:

• Klikkaa Macissa Näytä-valikkoa  ja klikkaa sitten Näytä kommentit tai Kätke kommentit. Jos haluat tarkastella kommenttipaneelia, klikkaa Näytä-valikkoa  ja klikkaa sitten Näytä kommenttipaneeli.
  • Napauta iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Lisää-painiketta , napauta Asetukset ja ota sitten Kommentit käyttöön.

Siirry seuraavaan tai edelliseen kommenttiin dokumentissa napauttamalla nuolia kommentissa.