Keynoten Mac-version työtilan laajentaminen ja lähentäminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit laajentaa dian ympärillä olevaa pohjaa luodaksesi enemmän työtilaa.

Jos työskentelet monimutkaisen dian asettelun parissa, voit laajentaa dian ympärillä olevaa pohjaa saadaksesi enemmän tilaa työskentelyä varten. Voit käyttää ylimääräistä tilaa kuvien lisäämistä tai muokkausta varten, tai asettaa sinne objekteja, jotka haluat siirtää diaan esityksen aikana.

Klikkaa työkalupalkissa Zoomaus ja varmista, että Sovita dia ei ole valittuna. Poista sitten Automaattinen keskitys -valinta.

Vedä jokin objekti pois dialta. Kun vedät objektia, pohja kasvaa sen mukaisesti. Voit laajentaa pohjan niin suureksi kuin haluat.

Voit katsella pohjaa vierittämällä tai pitämällä välilyöntinäppäintä painettuna ja vetämällä.

Jos haluat nähdä mahdollisimman paljon sisältöä samanaikaisesti, valitse Näytä > Zoomaus > Zoomaa sisällön sovittamiseksi.

Poista laajennettu pohja käytöstä valitsemalla Zoomaus > Automaattinen keskitys. Pohjalle asettamasi objektit eivät ole ehkä näkyvissä, mutta voit edelleen valita ja muokata niitä objektiluettelosta

Kun avaat esityksen uudelleen, Automaattinen keskitys on automaattisesti valittuna, vaikka sen valinta olisi ollut poistettuna, kun suljit esityksen. Jos laajennetulla pohjalla oli sisältöä, se saattaa olla poissa näkyvistä.