Keynote-esityksen upottaminen verkkosivustolle

Kun jaat Keynote-esityksen yhteistyötä varten, voit myös upottaa esityksen Medium-, embed.ly- tai Wordpress.com-sivustolle. Lue, miten saat tarvitsemasi linkin Keynotesta.

1. Avaa esityksesi Keynotessa.
  2. Klikkaa .
  3. Klikkaa Jakovalinnat, niin saat enemmän vaihtoehtoja näkyviin.
  4. Päivitä nämä valinnat:
    • Klikkaa Käyttöoikeus-ponnahdusvalikkoa ja valitse Kaikki, joilla on linkki.
    • Jos et halua, että muut voivat muokata esitystä, klikkaa Oikeudet-ponnahdusvalikkoa ja valitse Vain katselu.1
    • Varmista, että tiedostolle ei ole määritetty salasanaa.
  5. Valitse Kopioi linkki.
  6. Klikkaa Jaa. Kun jakaminen on valmis, linkki on kopioitu leikepöydällesi. URL-osoitteen alussa pitäisi olla https://www.icloud.com/keynote/ ja lopussa #[tiedostosi nimi].

Voit upottaa esityksesi useimmissa tuetuissa verkkosivustoissa sijoittamalla linkin blogikirjoitukseesi. Lue, miten voit upottaa Keynote-esityksen palveluissa Medium, embed.ly ja Wordpress.com.

1Jos valitset Muokkaus, Avaa Keynotessa -painiketta upotuksessa klikkaavat käyttäjät voivat muokata esitystäsi.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.