Keynote-esityksen upottaminen verkkosivustolle

Kun jaat Keynote-esityksen yhteistyötä varten, voit myös upottaa esityksen Medium-, embed.ly- tai Wordpress.com-sivustolle. Lue, miten saat tarvitsemasi linkin Keynotesta.

1. Avaa esityksesi Keynotessa.
  2. Klikkaa Tee yhteistyötä -painiketta .
  3. Napauta iPhonessa tai iPadissa Jakovalinnat. Siirry Macilla seuraavaan vaiheeseen.
  4. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    • Napauta tai klikkaa Käyttöoikeus-ponnahdusvalikkoa ja valitse Kaikki, joilla on linkki.
    • Jos et halua, että muut voivat muokata esitystä, napauta tai klikkaa Oikeudet-ponnahdusvalikkoa ja valitse Vain katselu.
      Jos valitset Muokkaus, Avaa Keynotessa -painiketta upotetussa videossa klikkaavat käyttäjät voivat muokata esitystäsi.
    • Varmista, että tiedostolle ei ole määritetty salasanaa.
  5. Napauta tai klikkaa Kopioi linkki -vaihtoehtoa.
  6. Klikkaa Jaa. Kun jakaminen on valmis, linkki on kopioitu leikepöydällesi. URL-osoitteen alussa pitäisi olla https://www.icloud.com/keynote/ ja lopussa #[tiedostosi nimi].

Voit upottaa esityksesi useimmissa tuetuissa verkkosivustoissa sijoittamalla linkin blogikirjoitukseesi. Lue, miten voit upottaa Keynote-esityksen palveluissa Medium, embed.ly ja Wordpress.com.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.