iPhonen puheluhistorian tarkasteleminen ja poistaminen

Voit tarkastella puheluhistoriaasi ja poistaa kaikkien äskeisten puheluiden tai tiettyjen puheluiden tiedot iPhonestasi.

Puheluhistorian poistaminen

1. Avaa Puhelin-appi ja napauta sitten Äskeiset, niin voit tarkastella viimeaikaisten puheluiden listaa.
  2. Napauta Muokkaa.
  3. Poista koko puheluhistoria tai vain jokin tietty puhelu. Tyhjennä koko historia napauttamalla Tyhjennä ja sitten Tyhjennä kaikki äskeiset. Tai poista yksittäinen puhelu napauttamalla Poista ja sitten Poista.

Voit myös poistaa tiettyjä puheluita pyyhkäisemällä vasemmalle puhelun kohdalla ja valitsemalla Poista.

Jos haluat pitää puheluhistorian ajan tasalla kaikissa laitteissa, ota iCloud Drive käyttöön.