iPhonen puheluhistorian poistaminen

Voit tutkia puheluhistoriaasi ja poistaa kaikkien äskeisten puheluiden tai tiettyjen puheluiden tiedot iPhonestasi.

Puheluhistorian poistaminen

Voit poistaa tai tyhjentää puheluhistoriasi seuraavalla tavalla:

1. Avaa Puhelin-ohjelma ja napauta Äskeiset.
  2. Napauta Muokkaa.
  3. Jos haluat poistaa koko puheluhistoriasi, napauta Tyhjennä ja napauta sitten Tyhjennä kaikki äskeiset.
  4. Jos haluat poistaa tietyn puhelun, napauta  ja napauta sitten Poista.

Voit myös poistaa tiettyjä puheluita vetämällä vasemmalle puhelun kohdalla ja valitsemalla Poista.