Apple Musicin kuuntelu apeissa

Apple Music -jäsenyyden avulla voit ottaa käyttöön lisäominaisuuksia iPhonen, iPadin tai iPod touchin apeissa.

Jotkin apit tarjoavat enemmän keinoja toimia rakastamasi musiikin parissa. Voit esimerkiksi löytää uuden parhaan artistin tai uuden kiihkeärytmisen soittolistan kuntoilua varten.

Apple Musicin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

Apple Music -jäsenyyden käyttöoikeuden myöntäminen apeille

Apit saattavat kysyä sinulta lupaa Apple Musicin ominaisuuksien käyttöönottoa varten. Kun appi kysyy lupaa, salli kirjastosi, soittolistojesi ja henkilökohtaisten suositustesi käyttö napauttamalla OK.

Näiden ominaisuuksien toiminta edellyttää myös, että Musiikki-appi on asennettuna iOS-laitteessasi. Jos olet poistanut Musiikki-apin, voit ladata sen uudelleen maksutta. Siirry App Storeen, etsi Apple Musicia ja napauta sitten latauskuvaketta apin nimen oikealta puolelta.

Apin Apple Musicin käytön ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Apple Music -jäsenyyden käyttöä voi säädellä appikohtaisesti. Valitse Asetukset > Tietosuoja > Media ja Apple Music. Näet luettelon kaikista apeista, jotka ovat pyytäneet käyttöoikeutta. Voit kytkeä tietyn apin käyttöoikeuden jäsenyyteesi päälle tai pois.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.