Apple Musicin kuunteleminen apeissa ja verkkosivustoilla

Apple Music -tilaajana voit ottaa käyttöön musiikkiin liittyviä lisäominaisuuksia apeissa ja verkkosivustoissa.

Jotkin apit ja verkkosivustot1 tarjoavat enemmän keinoja toimia rakastamasi musiikin parissa. Voit esimerkiksi löytää uuden suosikkiartistin tai kiihkeärytmisen soittolistan kuntoilua varten.

iPhone X, jossa on avattu Nike Run Club -appi. Edustalla on viesti, jossa apille pyydetään lupaa Apple Musicin käyttöön.

Apple Music -tilauksesi käyttöluvan antaminen apeille ja verkkosivustoille

Apit saattavat kysyä sinulta lupaa Apple Musicin ominaisuuksien käyttöönottoa varten. Kun appi kysyy lupaa, salli kirjastosi, soittolistojesi ja henkilökohtaisten suositustesi käyttö napauttamalla OK.

iOS-laitteita käytettäessä Musiikki-apin pitää myös olla asennettuna, jotta ominaisuudet toimivat. Jos olet poistanut Musiikki-apin, voit ladata sen uudelleen maksutta. Siirry App Storeen, etsi Apple Music ja napauta sitten latauskuvaketta apin nimen oikealta puolelta.

Jos käytät muun valmistajan verkkosivustoa, avaa tilisi asetukset ja etsi kohta, jossa voit liittää tilauksesi. Sinun pitää ehkä ensin kirjautua tilille, jota käytät verkkosivustossa.

iPhone X, jossa näkyy Tietosuoja-asetusten Media ja Apple Music -osio. Nike Run Clubin käyttöoikeudet ovat päällä.

Apple Musicin käytön salliminen tai estäminen

iOS-laitteessa Apple Music -jäsenyyden käyttöä voi säädellä appikohtaisesti. Valitse Asetukset > Tietosuoja > Media ja Apple Music. Näet luettelon kaikista apeista, jotka ovat pyytäneet käyttöoikeutta. Voit kytkeä tietyn apin käyttöoikeuden jäsenyyteesi päälle tai pois päältä.

Joidenkin palveluiden tapauksessa sinun on ehkä poistettava appi Tilin käyttö -osiosta. Avaa iOS-laitteessa Musiikki-appi, napauta Sinulle ja napauta sitten kuvaasi tai Oma tili -kuvake oikeassa yläkulmassa. Napauta Android-laitteessa Valikkokuvake ja sitten Asetukset. Jos sinulla on appeja, jotka käyttävät tätä menetelmää, näet Tilin käyttö -osion. Napauta Apple Music, pyyhkäise poistettavien appien kohdalla vasemmalle ja napauta sitten Poista.

Tietoja sopimattomasta sisällöstä

Jos et vieläkään pysty toistamaan lapsille sopimattomia kappaleita, laitteessa on ehkä asetettu musiikille rajoituksia (käyttörajoituksia). Jos haluat kuunnella lapsille sopimattomia kappaleita, poista rajoitukset laitteissa käytöstä.

Jos rajoitukset on poistettu kaikissa laitteissa käytöstä, mutta et vieläkään pysty toistamaan lapsille sopimattomia kappaleita, sinun on ehkä otettava musiikin rajoitukset käyttöön ja poistettava ne sitten taas käytöstä.

Lue lisätietoja rajoitusten käytöstä iOS-laitteessa tai Macin tai Windows-tietokoneen iTunesissa.

Microsoft Edgeä ja Internet Exploreria koskeva Apple Musicin digitaalisten oikeuksien hallinta (DRM-suojaus)

Sisällön omistajat käyttävät Microsoft PlayReadyTM -sisällönkäyttöteknologiaa aineettoman omaisuutensa suojaamiseen, mukaan lukien tekijänoikeudella suojattu sisältö. Tämä palvelu suojaa tiettyä sisältöä PlayReady-teknologialla. Jos PlayReady-teknologia ei suojaa sisältöä, sisällönomistajat voivat vaatia palvelua rajoittamaan suojatun sisällön toimittamista tiettyihin laitteisiin tai Windows-ohjelmistosovelluksiin tai estämään sen kokonaan. Tietyissä tapauksissa voit joutua päivittämään PlayReady-teknologian, jotta voit jatkaa palvelun sisällön käyttöä. Jos kieltäydyt tällaisesta päivityksestä, et voi käyttää päivitystä edellyttävää sisältöä.

1. Et ehkä voi käyttää tätä ominaisuutta joissakin verkkoselaimissa, kuten Internet Explorer 11, tai joidenkin käyttöjärjestelmien vanhemmissa versioissa.

Apple Musicin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista palveluista ja ominaisuuksista.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.