AppleCare-teknikon koulutuksen (ATT) tukisisältö

Lue lisätietoja AppleCare-teknikon koulutuksen ostaneille käytettävissä olevista koulutussisällöistä.

Ohjelman yleiskuvaus

AppleCare-teknikon koulutus antaa pätevyyden Applen sertifioiduksi Mac-teknikoksi (Apple Certified Mac Technician, ACMT) tai Applen sertifioiduksi iOS-teknikoksi (Apple Certified iOS Technician, ACiT). Sen kokonaisvaltainen opetusohjelma kattaa Applen tuotteet ja tekniikat. Moduuleissa käsitellään erilaisia aiheita, kuten tietokonealan yleistä terminologiaa, vianmääritystä ja ennakoivaa ylläpitoa, loogisessa ja selkeässä muodossa, mikä helpottaa uusien konseptien ja tietojen omaksumista. Opiskelu on omaehtoista, joten vastaat opiskeluaikataulustasi kokonaan itse.

ATLAS-palvelun käyttäminen AppleCare-teknikon koulutuksella

Applen valtuutetut jälleenmyyjät ja Apple Online Store myyvät AppleCare-teknikoiden koulutusta monissa maissa. Jos ostat AppleCare-teknikon koulutuksen, rekisteröidy siihen. Kun olet rekisteröitynyt, saat vastaussähköpostin 48 tunnin sisällä. Lähetä AppleCare-teknikon koulutuksen rekisteröintiin liittyvä palaute tai kysymykset osoitteeseen agreement.support@apple.com.

Kurssit

Uudet ACMT 2019- ja ACiT 2019 -kurssit ovat saatavilla ATLAS-palvelussa. Tarkista vuoden huollon perusasioiden, ACMT:n ja ACiT 2019:n aihealueet valinnaisista luokista tai opetussuunnitelmasta.

Voit etsiä suositeltuja kurssijaksoja tekemällä ATLAS-järjestelmässä haun sanoilla ”teknikon koulutus”.

AppleCare-teknikon koulutusjäsenille saatavilla olevat kurssit on merkitty tekstillä (Julkinen 2019).

Kokeet

Käytettävissä ovat seuraavat sertifiointikokeet:

• Apple-huollon perusasioiden koe (SVC-19A)
  • ACMT 2019 Mac -huoltosertifiointikoe (MAC-19A)
  • ACiT 2019 iOS -huoltosertifiointikoe (iOS-19A)

ACMT 2019 -sertifioinnin saamiseen vaaditaan, että suoritat hyväksytysti Apple-huollon perusasioiden kokeen (SVC-19A) ja ACMT 2019 Mac -huoltosertifiointikokeen (MAC-19A).

ACiT 2019 -sertifioinnin saamiseen vaaditaan, että suoritat hyväksytysti Apple-huollon perusasioiden kokeen (SVC-19A, SVC-18A) ja ACiT 2019 iOS -huoltosertifiointikokeen (iOS-19A).

Voit suorittaa ne verkossa omalla tietokoneellasi. Nämä kokeet on kuvattu seuraavissa artikkeleissa: