AppleCare-teknikon koulutuksen (ATT) tukisisältö

Lue lisätietoja AppleCare-teknikon koulutuksen ostaneille käytettävissä olevista koulutussisällöistä.

Ohjelman yleiskuvaus

AppleCare-teknikon koulutus antaa pätevyyden Applen sertifioiduksi Mac-teknikoksi (Apple Certified Mac Technician, ACMT) tai Applen sertifioiduksi iOS-teknikoksi (Apple Certified iOS Technician, ACiT). Sen kokonaisvaltainen opetusohjelma kattaa Applen tuotteet ja tekniikat. Moduuleissa käsitellään erilaisia aiheita, kuten tietokonealan yleistä terminologiaa, vianmääritystä ja ennakoivaa ylläpitoa, loogisessa ja selkeässä muodossa, mikä helpottaa uusien konseptien ja tietojen omaksumista. Opiskelu on omaehtoista, joten vastaat opiskeluaikataulustasi kokonaan itse.

ATLAS-palvelun käyttäminen AppleCare-teknikon koulutuksella

Applen valtuutetut jälleenmyyjät ja Apple Online Store myyvät AppleCare-teknikoiden koulutusta monissa maissa. Jos ostat AppleCare-teknikon koulutuksen, rekisteröidy siihen. Kun olet rekisteröitynyt, odota 24 tuntia, ja siirry sitten ATLAS-verkkosivustolle. Lähetä AppleCare-teknikon koulutukseen liittyvä palaute tai kysymykset osoitteeseen agreement.support@apple.com.

Kurssit

Uudet ACMT 2018- ja ACiT 2018 -kurssit ovat saatavilla ATLAS-palvelussa. Tarkista vuoden 2018 huollon perusasioiden, ACMT 2018:n ja ACiT 2018:n aihealueet valinnaisista luokista tai opetussuunnitelmasta.

Voit etsiä suositeltuja kurssijaksoja tekemällä ATLAS-järjestelmässä haun sanoilla ”teknikon koulutus”.

Kokeet

Käytettävissä ovat seuraavat sertifiointikokeet:

• Apple-huollon perusasioiden koe (SVC-18A)
  • ACMT 2018 Mac -huoltosertifiointikoe (MAC-18A)
  • ACiT 2018 iOS -huoltosertifiointikoe (iOS-18A)

ACMT 2018 -sertifioinnin saamiseen vaaditaan, että suoritat hyväksytysti Apple-huollon perusasioiden kokeen (SVC-18A) ja ACMT 2018 Mac -huoltosertifiointikokeen (MAC-18A).

ACiT 2018 -sertifioinnin saamiseen vaaditaan, että suoritat hyväksytysti Apple-huollon perusasioiden kokeen (SVC-18A) ja ACiT 2018 iOS -huoltosertifiointikokeen (iOS-18A).

Voit suorittaa ne verkossa omalla tietokoneellasi. Nämä kokeet on kuvattu seuraavissa artikkeleissa: