ACiT 2017 iOS -huoltosertifiointikokeen (iOS-17A) aiheet

Lue lisätietoja ACiT 2017 iOS -huoltosertifiointikokeen (iOS-17A) aiheista ja osioista.

Mitä kokeeseen sisältyy?

ACiT 2017 iOS -huoltosertifiointikoe (iOS-17A) on Pearson VUE:n tarjoama tietokoneella suoritettava verkkokoe. Testi perustuu avoimiin resursseihin. Osallistujien tulisi vastata kysymyksiin ATLAS-palvelussa olevien Applen koulutusmateriaalien ja kurssien avulla.

Jos haluat saada vuoden 2017 Applen sertifioidun iOS-teknikon (Apple Certified iOS Technician, ACiT) pätevyyden, sinun täytyy suorittaa tämä koe (iOS-17A) ja Apple-huollon perusasioiden koe (SVC-17A) hyväksytysti.

Huomaa, että Apple-huollon perusasioiden koe on suoritettava ennen iOS-huoltosertifiointikokeen suorittamista.

Kokeen yhteenveto

• Osioiden määrä: 2
  • Oppimistavoitteiden määrä: 18
  • Kohtien kokonaismäärä: 70
  • Hyväksyttyyn suoritukseen vaadittava tulos: vähintään 80 prosenttia oikein (vähintään 56/70 kohtaa on suoritettava hyväksytysti)
  • Kokeen aikaraja: 2 tuntia

Kokeen alussa on seitsemän taustatietokysymystä. Näistä kysymyksistä ei anneta pisteitä eikä niitä lasketa mukaan kokeen kahden tunnin aikarajoitukseen.

Osiot ja aiheet

ACiT 2017 iOS -huoltosertifiointikoe kattaa alla luetellut aiheet ja osiot.

Vianmääritys (38 kohtaa)

• Kuvaile tietyn skenaarion vianmääritykseen käytetty diagnostiikka.
  • Luokittele tietty tunnistettu ongelma laitteisto-ongelmaksi (mukaan lukien vahingosta johtuvat vauriot), ohjelmisto-ongelmaksi, ympäristöongelmaksi tai oppimismahdollisuudeksi.
  • Tunnista iOS:n määritys- ja aktivointiprosessin vaiheet.
  • Luettele akkuun liittyvien ongelmien yleiset ratkaisukeinot.
  • Tunnista postilaatikon hallinnan perussäätimet.
  • Kuvaile iOS:n vakioappeja ja -ominaisuuksia.
  • Kuvaile, miten voit räätälöidä ja mukauttaa iPhonen yleiset asetukset ja käyttöapuasetukset.
  • Kuvaile apeissa käytettävissä olevat tietosuoja-asetukset.
  • Tunnista kansainvälisen perusmobiilitekniikan osat.

iPhone-huolto (32 kohdetta)

• Tunnista iPhone-mallin asianmukaisen ja turvallisen huollon kannalta välttämättömät fyysiset tarvikkeet ja verkkoresurssit.
  • Tunnista tarvikkeet, joiden avulla voidaan vähentää vahinkojen riskiä iPhonea huollettaessa.
  • Tunnista kaikkien iPhone-mallien huoltamiseen yleisesti käytetyt työkalut.
  • Tunnista iPhone 5s:n huollon erikoistyökalut, varusteet ja toimintatavat.
  • Tunnista iPhone 5c:n huollon erikoistyökalut, varusteet ja toimintatavat.
  • Tunnista iPhone 6:n ja iPhone 6 Plusin huollon erikoistyökalut, varusteet ja toimintatavat.
  • Tunnista iPhone 6s:n ja iPhone 6s Plusin huollon erikoistyökalut, varusteet ja toimintatavat.
  • Tunnista iPhone SE:n huollon erikoistyökalut, varusteet ja toimintatavat.
  • Tunnista iPhone 7:n ja iPhone 7 Plusin huollon erikoistyökalut, varusteet ja toimintatavat.

ATLAS-palvelun kurssit

Suosittelemme, että perehdyt ATLAS-palvelun ACiT 2017:n aihealueeseen, kun valmistaudut ACiT 2017 iOS -huoltosertifiointikokeeseen.