Tietoja macOS Sierra 10.12.5:n päivityksestä

Tätä päivitystä suositellaan kaikille macOS Sierra -käyttäjille.

macOS Sierra 10.12.5 -päivitys parantaa Macin vakautta, yhteensopivuutta ja tietoturvaa, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille.

Päivityksen sisältö:

• korjaus pätkittäiseen äänentoistoon USB-kuulokkeilla kuunneltaessa
  • Mac App Storen yhteensopivuuden parannus uusien ohjelmistopäivitysten kanssa
  • tuki lisätty Windows 10 Creators -päivityksen mediattomaan asennukseen Boot Campia käytettäessä
  • tuki lisätty useammille digitaalikameroiden RAW-muodoille
  • korjaus joitakin yritys- ja oppilaitosasiakkaita vaivanneeseen ongelmaan, jossa järjestelmän päivämäärä vaihtui vuoteen 2040
  • mahdollisen kernel-paniikin esto NetInstall image -järjestelmällä käynnistettäessä. Korjaus on saatavilla macOS 10.12.5 -asentajalla luodulla Netinstall image -järjestelmällä käynnistettäessä.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Lue tämän macOS-päivityksen hankintaohjeet.