Boot Campin Wi-Fi-ongelmien korjaaminen Apple Software Updaten avulla

Jos sinulla on ongelmia Wi-Fi-yhteyden muodostamisessa, kun käytät Windows 10:tä ja Boot Campia vuoden 2016 MacBook Prossa, hanki uusimmat ohjaimet Apple Software Updaten avulla.

Jos et pysty muodostamaan Wi-Fi-yhteyttä, avaa Apple Software Update -ohjelma Windowsissa ja asenna kaikki saatavilla olevat päivitykset.

Jos et pysty muodostamaan langallista internet-yhteyttä Windowsissa, käynnistä macOS ja toimi seuraavasti:

1. Liitä ulkoinen laite, kuten Windowsia varten alustettu USB-muistitikku, Maciin.
  2. Avaa Boot Camp -apuri. Löydät sen Ohjelmat-kansion Lisäohjelmat-kansiosta.
  3. Valitse Toiminto > Lataa Windows-tukiohjelmisto.
  4. Valitse ohjelmiston kohteeksi ulkoinen asema.
  5. Käynnistä Mac Windowsiin ja asenna päivitys ulkoisesta laitteesta.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.