Night Shiftin käyttäminen iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

Night Shift siirtää näytön värit automaattisesti kohti lämpimämpiä sävyjä, minkä ansiosta näyttö on miellyttävämpi silmillesi.

Tietoja Night Shiftistä

Night Shift1 määrittelee iOS-laitteesi kellon ja paikannuksen avulla, milloin sijainnissasi on auringonlasku. Tämän jälkeen se siirtää näytön värit automaattisesti kohti lämpimämpiä värejä. Aamulla se palauttaa näytön vakioasetuksiinsa.

night shift

Night Shiftin ottaminen käyttöön

Night Shiftin voi ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä kahdella tavalla:

• Avaa Ohjauskeskus. Paina voimakkaasti Kirkkaus-säädinkuvaketta, ja laita sitten Night Shift päälle tai pois päältä napauttamalla kirkkaus-kuvake.
  • Valitse Asetukset > Näyttö ja kirkkaus > Night Shift.2 Voit samalla näytöllä määrittää Night Shiftin automaattisen käyttöönottoajan ja säätää värilämpötilaa.

Night Shift on oletusarvoisesti käytössä auringonlaskusta auringonnousuun.

1. Night Shift on käytettävissä iPhone 5s:ssä ja uudemmissa, iPad Prossa, iPadissa (5. sukupolvi ja uudemmat), iPad Airissa ja uudemmissa, iPad mini 2:ssa ja uudemmissa ja iPod touchissa (6. sukupolvi).
  2. Jotkin näytön käyttöasetukset, kuten Käänteiset värit, Harmaasävy ja Lisää kontrastia, saattavat poistaa Night Shiftin tai True Tone -näytön käytöstä.