Night Shiftin käyttäminen iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

Night Shift siirtää näytön värit automaattisesti kohti lämpimämpiä sävyjä, minkä ansiosta näyttö on miellyttävämpi silmillesi.

Tietoja Night Shiftistä

Night Shift1 Tämän jälkeen se siirtää näytön värit automaattisesti kohti lämpimämpiä värejä. Aamulla se palauttaa näytön vakioasetuksiinsa.

Night Shiftin ottaminen käyttöön

Night Shiftin voi ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä kahdella tavalla:

• Avaa Ohjauskeskus. Pidä Kirkkaus-hallintakuvaketta painettuna ja ota Night Shift käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla Night Shift -painikettakirkkauskuvake.

ios-17-iphone-15-pro-control-center-turn-night-shift-on-animation
  • Valitse Asetukset > Näyttö ja kirkkaus > Night Shift.2 Voit samalla näytöllä määrittää Night Shiftin automaattisen käyttöönottoajan ja säätää värilämpötilaa.

Night Shift on oletusarvoisesti käytössä auringonlaskusta auringonnousuun.

Lisätietoja

1. Night Shift on käytettävissä malleissa iPhone 5s tai uudempi, iPad Pro, iPad (5. sukupolvi tai uudempi), iPad Air tai uudempi, iPad mini 2 tai uudempi ja iPod touch (6. sukupolvi tai uudempi).

2. Jotkin näytön käyttöapuasetukset, kuten Käänteiset värit, Harmaasävy ja Lisää kontrastia, saattavat poistaa Night Shiftin tai True Tone -näytön käytöstä.