Soittolistan luominen Apple Music -apissa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit luoda musiikkia sisältäviä soittolistoja Apple Music -luettelosta tai omasta kokoelmastasi.

Soittolistan luominen iPhonessa, iPod touchissa tai Android-laitteessa

1. Avaa Apple Music -appi.
  2. Napauta näytön alalaidassa Kirjasto.
  3. Napauta Soittolistat.
  4. Napauta Uusi soittolista.
  5. Anna soittolistalle nimi ja napauta Lisää musiikkia.
  6. Hae musiikki, jonka haluat lisätä, napauta sitä ja napauta sitten Valmis. Napauta Androidissa Valmis Androidin valintamerkkikuvake.
    iPhone, jossa näkyy, että uuteen soittolistaan on lisätty seitsemän kappaletta
  7. Napauta Valmis tai Valmis Androidin valintamerkkikuvake.

Voit myös koskettaa kappaletta, albumia tai soittolistaa ja pitää sitä painettuna. Napauta sitten Lisää soittolistaan, jos haluat lisätä musiikin olemassa olevaan soittolistaan, tai napauta Uusi soittolista.

Soittolistan luominen iPadissa

1. Avaa Apple Music -appi.
  2. Vieritä sivupalkin alalaitaan ja napauta Uusi soittolista.
  3. Anna soittolistalle nimi ja napauta Lisää musiikkia.
  4. Hae musiikki, jonka haluat lisätä, napauta sitä ja napauta sitten Valmis.
    iPad, jossa näkyy, että uuteen soittolistaan on lisätty seitsemän kappaletta
  5. Napauta Valmis.

Voit myös koskettaa kappaletta, albumia tai soittolistaa ja pitää sitä painettuna, kunnes se nousee ylös. Vedä sitten musiikki olemassa olevaan soittolistaan tai napauta sivupalkissa Uusi soittolista.

Soittolistan luominen Macissa tai Windows-tietokoneessa

1. Avaa Apple Music -appi tai iTunes.
  2. Valitse valikkorivillä Tiedosto > Uusi > Soittolista.
  3. Nimeä soittolista.
  4. Vedä ja pudota musiikki sivupalkissa olevaan soittolistaan.

Haluatko lisätä musiikkia olemassa olevaan soittolistaan? Vedä ja pudota musiikki sivupalkissa olevaan soittolistaan.

Lisätietoja soittolistoista

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.