Windows 10 Anniversary Update estää Bluetooth-laitteita herättämästä Mac-tietokoneita

Lue, mitä tehdä, jos et pysty herättämään Macia Bluetooth-laitteella, kuten näppäimistöllä tai hiirellä, kun olet päivittänyt Windows 10:n Boot Campin avulla.

Kun päivität käyttöjärjestelmän Windows 10:ksi Windows 10:n versiolla 1607 (tunnetaan myös nimellä Anniversary Update), Windowsin rekisteristä voidaan poistaa merkintöjä, jotka tukevat Macin herättämistä Bluetooth-laitteilla. Tämän vuoksi Bluetooth-laitteet eivät pysty herättämään Macia, kun siinä käynnistetään Windows Boot Campin avulla.

Saat tämän toiminnon taas toimimaan asentamalla Windows-tukiohjelmistot uudelleen Maciin.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.