Windows 10 Anniversary Update estää Bluetooth-laitteita herättämästä Mac-tietokoneita

Lue, mitä tehdä, jos et pysty herättämään Macia Bluetooth-laitteella, kuten näppäimistöllä tai hiirellä, kun olet päivittänyt Windows 10:n Boot Campin avulla.

Kun päivität käyttöjärjestelmän Windows 10:ksi Windows 10:n versiolla 1607 (tunnetaan myös nimellä Anniversary Update), Windowsin rekisteristä voidaan poistaa merkintöjä, jotka tukevat Macin herättämistä Bluetooth-laitteilla. Tämän vuoksi Bluetooth-laitteet eivät pysty herättämään Macia, kun siinä käynnistetään Windows Boot Campin avulla.

Saat tämän toiminnon taas toimimaan asentamalla Windows-tukiohjelmistot uudelleen Maciin.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.