Tietoja macOS Sierra 10.12.4:n päivityksestä

Tätä päivitystä suositellaan kaikille macOS Sierra -käyttäjille.

macOS Sierra 10.12.4:n päivityksessä on parannuksia Macin vakauteen, yhteensopivuuteen ja tietoturvaan, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille.

Päivityksen sisältö:

• Lisää Night Shiftin, joka muuttaa näytön värit automaattisesti kohti lämpimämpiä sävyjä pimeän tultua.
  • Lisää Siri-tuen Intian Premier Leaguen ja International Cricket Councilin krikettituloksille, -peliaikatauluille ja -pelaajaluetteloille.
  • Lisää sanelutuen shanghainkiinalle.
  • Parantaa oikealta vasemmalle luettavien kielten tukea Touch Barille, työkalupalkille ja visuaaliselle välilehden valitsimelle Safarissa.
  • Ratkaisee useita PDF-mallintamis- ja merkitsemisongelmia Esikatselussa.
  • Parantaa aiherivin näkyvyyttä käytettäessä keskustelunäkymää Mailissa.
  • Korjaa ongelman, joka saattaa estää Mail-viestien sisältöä näkymästä.
  • Lisää tuen useammille digitaalikameroiden RAW-muodoille.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö:

• Lisää tethered-caching-komennon, joka optimoi tietyt lataukset iOS-laitteille, jotka on liitetty USB-yhteydellä. Saat lisätietoja, kun kirjoitat man tethered-caching Pääte-ohjelmaan.
  • Päivittää security-komennon siten, että se sisältää delete-identity-valinnan, jolla poistetaan sekä varmenne että sen yksityinen avain avainnipusta. Saat lisätietoja, kun kirjoitat man security Pääte-ohjelmaan.
  • Päivittää profiles-komennon siten, että se sisältää -N-lipun, jonka avulla näytetään laiterekisteröinti-ilmoitus, jolla käyttäjää kehotetaan täyttämään mobiililaitteiden hallinnan (MDM) rekisteröinti. Saat lisätietoja, kun kirjoitat man profiles Pääte-ohjelmaan.
  • Korjaa ongelman, joka aiheuttaa pimeän näytön näkymisen tiettyihin telakointiasemiin liitettyjen kannettavien tietokoneiden sisäisessä näytössä macOS-kirjautumisikkunan sijasta.
  • Korjaa ongelman, joka aiheuttaa vastikään muutetun käyttäjätilin salasanan hylkäämisen macOS-kirjautumisikkunassa FileVaultin ollessa käytössä.
  • Lisää tiettyjen määritysprofiilin kautta toimitettujen varmenteiden automaattisen uusimismahdollisuuden.
  • Sisältää lukuisia Xsan-korjauksia.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Lue tämän macOS-päivityksen hankintaohjeet.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.