Tietoja macOS Sierra 10.12.4:n päivityksestä

Tätä päivitystä suositellaan kaikille macOS Sierra -käyttäjille.

macOS Sierra 10.12.4:n päivityksessä on parannuksia Macin vakauteen, yhteensopivuuteen ja tietoturvaan, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille.

Päivityksen sisältö:

• Lisää Night Shiftin, joka muuttaa näytön värit automaattisesti kohti lämpimämpiä sävyjä pimeän tultua.
  • Lisää Siri-tuen Intian Premier Leaguen ja International Cricket Councilin krikettituloksille, -peliaikatauluille ja -pelaajaluetteloille.
  • Lisää sanelutuen shanghainkiinalle.
  • Parantaa oikealta vasemmalle luettavien kielten tukea Touch Barille, työkalupalkille ja visuaaliselle välilehden valitsimelle Safarissa.
  • Ratkaisee useita PDF-mallintamis- ja merkitsemisongelmia Esikatselussa.
  • Parantaa aiherivin näkyvyyttä käytettäessä keskustelunäkymää Mailissa.
  • Korjaa ongelman, joka saattaa estää Mail-viestien sisältöä näkymästä.
  • Lisää tuen useammille digitaalikameroiden RAW-muodoille.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö:

• Lisää tethered-caching-komennon, joka optimoi tietyt lataukset iOS-laitteille, jotka on liitetty USB-yhteydellä. Saat lisätietoja, kun kirjoitat man tethered-caching Pääte-ohjelmaan.
  • Päivittää security-komennon siten, että se sisältää delete-identity-valinnan, jolla poistetaan sekä varmenne että sen yksityinen avain avainnipusta. Saat lisätietoja, kun kirjoitat man security Pääte-ohjelmaan.
  • Päivittää profiles-komennon siten, että se sisältää -N-lipun, jonka avulla näytetään laiterekisteröinti-ilmoitus, jolla käyttäjää kehotetaan täyttämään mobiililaitteiden hallinnan (MDM) rekisteröinti. Saat lisätietoja, kun kirjoitat man profiles Pääte-ohjelmaan.
  • Korjaa ongelman, joka aiheuttaa pimeän näytön näkymisen tiettyihin telakointiasemiin liitettyjen kannettavien tietokoneiden sisäisessä näytössä macOS-kirjautumisikkunan sijasta.
  • Korjaa ongelman, joka aiheuttaa vastikään muutetun käyttäjätilin salasanan hylkäämisen macOS-kirjautumisikkunassa FileVaultin ollessa käytössä.
  • Lisää tiettyjen määritysprofiilin kautta toimitettujen varmenteiden automaattisen uusimismahdollisuuden.
  • Sisältää lukuisia Xsan-korjauksia.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Lue tämän macOS-päivityksen hankintaohjeet.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.