Windows 10:tä asennettaessa näyttöön tulee virhekoodi 0xc000000f tai 0xc0000225

Lue, mitä tehdä, jos näyttöön tulee virhekoodi 0xc000000f tai 0xc0000225, kun asennat Windows 10:tä Maciin Boot Campin avulla.

Nämä virhekoodit saattavat tulla näkyviin, jos Windowsia Maciin asennettaessa käytettävässä Windowsin ISO-levykuvassa ilmenee ongelma.

Voit korjata ongelman poistamalla ensin Boot Camp -osiot seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Käynnistä Mac macOS:ssä uudelleen
  2. Avaa Levytyökalu.
  3. Klikkaa Levytyökalu-valikkoriviltä Osioi. Jos sinulta kysytään, haluatko lisätä taltion tai osion, klikkaa Osioi.
  4. Valitse näkyviin tulevasta kuvaajasta OSXRESERVED, ja klikkaa sitten poistopainiketta (miinuskuvake).
  5. Valitse samasta kuvaajasta BOOTCAMP, ja klikkaa sitten poistopainiketta (miinuskuvake).
    OSXRESERVED ja BOOTCAMP ovat tyhjiä osioita, jotka Boot Camp -apuri loi asennusyrityksen aikana.
  6. Klikkaa Käytä, ja vahvista sitten klikkaamalla Osioi.

Lataa seuraavaksi Microsoftilta uusi ISO-levykuva ja suorita Windows 10:n asennus uudelleen.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.