Windows 10:tä asennettaessa näyttöön tulee virhekoodi 0xc000000f tai 0xc0000225

Lue, mitä tehdä, jos näyttöön tulee virhekoodi 0xc000000f tai 0xc0000225, kun asennat Windows 10:tä Maciin Boot Campin avulla.

Nämä virhekoodit saattavat tulla näkyviin, jos Windowsia Maciin asennettaessa käytettävässä Windowsin ISO-levykuvassa ilmenee ongelma.

Voit korjata ongelman poistamalla ensin Boot Camp -osiot seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Käynnistä Mac macOS:ssä uudelleen
  2. Avaa Levytyökalu.
  3. Klikkaa Levytyökalu-valikkoriviltä Osioi. Jos sinulta kysytään, haluatko lisätä taltion tai osion, klikkaa Osioi.
  4. Valitse näkyviin tulevasta kuvaajasta OSXRESERVED, ja klikkaa sitten poistopainiketta (miinuskuvake).
  5. Valitse samasta kuvaajasta BOOTCAMP, ja klikkaa sitten poistopainiketta (miinuskuvake).
    OSXRESERVED ja BOOTCAMP ovat tyhjiä osioita, jotka Boot Camp -apuri loi asennusyrityksen aikana.
  6. Klikkaa Käytä, ja vahvista sitten klikkaamalla Osioi.

Lataa seuraavaksi Microsoftilta uusi ISO-levykuva ja suorita Windows 10:n asennus uudelleen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.