Windows 10:tä asennettaessa näyttöön tulee virhekoodi 0xc000000f tai 0xc0000225

Lue, mitä tehdä, jos näyttöön tulee virhekoodi 0xc000000f tai 0xc0000225, kun asennat Windows 10:tä Maciin Boot Campin avulla.

Nämä virhekoodit saattavat tulla näkyviin, jos Windowsia Maciin asennettaessa käytettävässä Windowsin ISO-levykuvassa ilmenee ongelma.

Voit korjata ongelman palauttamalla aseman Boot Camp -apurin avulla yhteen osioon, lataamalla uuden ISO-levykuvan ja suorittamalla Windows 10:n asennuksen uudelleen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.