Jos iPhone on jumittunut kuuloketilaan

Jos iPhone jumittuu kuuloketilaan tai se ei tunnista kuulokkeitasi, voit lukea toimintaohjeita tästä artikkelista.

Kuuloketilaan jumittunut iPhone

Onko jokin seuraavista ongelmista ilmennyt?

• Kun olet liittänyt kuulokkeet iOS-laitteeseen, ääntä toistetaan laitteen kaiuttimista kuulokkeiden sijaan.
  • Irrotat kuulokkeet, mutta kun säädät iOS-laitteen äänenvoimakkuutta, kuulokkeiden äänenvoimakkuusilmaisin on edelleen näkyvissä.

Vie tällaisessa tilanteessa laite Apple Store -jälleenmyyntiliikkeeseen tai Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen tarkastettavaksi. Eikö huoltoa löydy läheltäsi? Ota yhteyttä Apple-tukeen.