Safarin jaetun näytön käyttäminen iPadissa

Kun iPad on vaakatilassa, voit valita Split View’n Safarissa ja lukea kahta sivustoa samaan aikaan.

Aloittaminen

• Varmista, että iPadissa on uusin iOS- tai iPadOS-versio.
  • Split View’n käyttäminen edellyttää iPad Prota, iPadia (5. sukupolvi ja uudemmat), iPad Air 2:ta ja uudempaa tai iPad mini 4:ää ja uudempaa.

Split View’n käyttäminen Safarissa

1. Aseta iPad vaaka-asentoon.
  2. Avaa Safari.
  3. Jos haluat tarkastella kahta verkkosivua samaan aikaan, tee jokin seuraavista:
    • Linkin avaaminen Split View'ssa: kosketa linkkiä ja pidä sitä painettuna ja vedä se sitten näytön oikealle sivulle.
    • Tyhjän sivun avaaminen Split View'ssa: kosketa kohtaa  ja pidä sitä painettuna ja napauta sitten Avaa uusi ikkuna -vaihtoehtoa.
    • Välilehden siirtäminen Split View’n toiselle sivulle: vedä välilehteä vasemmalle tai oikealle Split View’ssa.

Jos haluat poistua Split View’sta, paina pitkään ja napauta sitten Yhdistä kaikki ikkunat- tai Sulje kaikki [numero] välilehteä -vaihtoehtoa. Voit myös sulkea välilehdet yksitellen napauttamalla .

Lue lisää Split View’sta ja muista iPadin moniajo-ominaisuuksista.