Safarin Split View’n käyttäminen iPadissa

Kun iPad on vaakatilassa, voit valita Split View’n Safarissa ja lukea kahta sivustoa samaan aikaan.

Aloittaminen

• Varmista, että iPadissasi on uusin iOS-versio.
  • Split View'n käyttäminen edellyttää iPad Prota, iPadia (5. sukupolvi ja uudemmat), iPad Air 2:ta tai iPad mini 4:ää.

Split View’n käyttäminen Safarissa

1. Aseta iPad vaaka-asentoon.
  2. Avaa Safari.
  3. Jos haluat tarkastella kahta verkkosivua samaan aikaan, tee jokin seuraavista:
    • Linkin avaaminen Split View’ssa: kosketa linkkiä ja pidä sitä painettuna ja napauta sitten Avaa Split View’ssä.
    • Tyhjän sivun avaaminen Split View’ssa: kosketa kohtaa  ja pidä sitä painettuna ja napauta sitten Avaa Split View’ssä.
    • Linkin avaaminen Split View’n toisella sivulla: napauta linkkiä kahdella sormella.
    • Välilehden siirtäminen Split View’n toiselle sivulle: vedä välilehteä vasemmalle tai oikealle Split View’ssa.

Jos haluat poistua Split View’sta, paina pitkään ja napauta sitten Yhdistä kaikki välilehdet tai Sulje kaikki [numero] välilehteä. Voi myös napauttaa kohtaa , jos haluat sulkea välilehdet yksitellen ja poistua Split View’sta.

Lue lisää Split View’sta ja muista iPadin moniajo-ominaisuuksista.