Jaetun näytön käyttäminen iPadin Safarissa

Voit käyttää Split View -näkymää Safarissa kahden sivuston samanaikaiseen ja rinnakkaiseen tarkasteluun.

Kahden Safari-ikkunan katsominen iPadissa

iPad-näytössä näkyy jaettu näyttö.
  1. Avaa Safari.

2. Tee jokin seuraavista toimenpiteistä:

• Linkin avaaminen Split View -näkymässä: kosketa linkkiä, pidä sitä painettuna ja vedä se sitten näytön vasempaan tai oikeaan reunaan.

• Tyhjän sivun avaaminen Split View -näkymässä: pidä painettuna työkalupalkin välilehtipainikettaNo alt supplied for Image. Napauta esiin tulevasta valikosta Uusi ikkuna.

Moniajo-valikon käyttäminen

Voit myös avata uuden Safari-ikkunan Split View -näkymässä Moniajo-painikkeella:

1. Avaa Safari.

2. Napauta näytön yläreunassa olevaa Moniajo-painikettaNo alt supplied for Image.

3. Napauta Split View ‑painikettaNo alt supplied for Image.

4. Napauta Dockin tai Koti-valikon Safari-kuvaketta.

Lue lisätietoja moniajon käyttämisestä iPadissa.

Linkin avaaminen Split View -näkymässä toisesta apista

Joissakin apeissa voit avata linkin Safarin Split View -näkymässä sen sijaan, että avaisit linkin apissa. Voit tehdä tämän pitämällä linkkiä painettuna ja vetämällä sen sitten näytön oikeaan tai vasempaan reunaan.

Split View -näkymän sulkeminen

Sulje Split View napauttamalla Moniajo-painikettaNo alt supplied for Image Safari-ikkunassa, jonka haluat säilyttää, ja sitten koko näytön painikettaNo alt supplied for Image. Voit vaihtoehtoisesti vetää apinjakajaa vasemmalle tai oikealle suljettavan Safari-ikkunan päälle.

Voit myös yhdistää Safari-ikkunat yhdeksi ikkunaksi: pidä työkalupalkin välilehtipainikettaNo alt supplied for Image painettuna ja napauta Yhdistä kaikki ikkunat.