Jaetun näytön käyttäminen iPadin Safarissa

Voit käyttää Split View -näkymää Safarissa kahden sivuston samanaikaiseen ja rinnakkaiseen tarkasteluun.

Kahden Safari-ikkunan katsominen iPadissa

1. Avaa Safari.

2. Tee jokin seuraavista toimenpiteistä:

• Linkin avaaminen Split View -näkymässä: kosketa linkkiä, pidä sitä painettuna ja vedä se sitten näytön vasempaan tai oikeaan reunaan.

• Tyhjän sivun avaaminen Split View -näkymässä: kosketa ja pidä painettuna välilehtipainikettavälilehtipainike työkalupalkissa. Napauta esiin tulevasta valikosta Uusi ikkunaUusi ikkuna.

IPadin näyttö, jossa näkyy Uusi ikkuna valittuna

Voit myös avata uuden Safari-ikkunan Split View -näkymässä Moniajo-painikkeella:

1. Avaa Safari.

2. Napauta näytön yläreunassa olevaa Moniajo-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

3. Napauta Split ViewSplit View.

IPadin näyttö, jossa näkyy Split View valittuna
  4. Napauta Dockin tai Koti-valikon Safari-kuvaketta.

Lue lisätietoja moniajon käytöstä iPadissa

Linkin avaaminen Split View -näkymässä toisesta apista

Joissakin apeissa voit avata linkin Safarin Split View -näkymässä sen sijaan, että avaisit linkin apissa. Voit tehdä tämän pitämällä linkkiä painettuna ja vetämällä sen sitten näytön oikeaan tai vasempaan reunaan.

Koko näytön tilaan palaaminen

Jos haluat sulkea jonkin Split View -näkymän ikkunoista, vedä keskellä olevaa jakajaa vasemmalle tai oikealle suljettavan Safari-ikkunan päälle. Voit myös napauttaa Moniajo-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä siinä Safari-ikkunassa, jonka haluat pitää, ja napauttaa sitten Koko näyttöKoko näyttö.

Voit myös yhdistää Safari-ikkunat yhdeksi ikkunaksi: pidä työkalupalkin välilehtipainikettavälilehtipainike painettuna ja napauta sitten Yhdistä kaikki ikkunat.