Jos iPadin näppäimistö on pieni tai jaettu kahtia

Lue, miten voit palauttaa iPadin näyttönäppäimistön oletusnäppäimistön mukaiseksi, jos se on oletettua pienempi tai jaettu kahtia.

Jos iPadin näppäimistö ei ole täysikokoinen eikä sitä ole keskitetty näytön alalaitaan, olet todennäköisesti ottanut jonkin seuraavista toiminnoista käyttöön:

• Kelluva näppäimistö, joka on näytöllä minne tahansa siirrettävissä oleva pienempi yksittäinen näppäimistö

• Jaettu näppäimistö, joka jakaa näppäimistön kahteen ylös- ja alaspäin siirrettävissä olevaan puolikkaaseen

Voit palauttaa näppäimistön oletusnäppäimistön mukaiseksi noudattamalla seuraavia ohjeita.

iPadin kelluvan näppäimistön palauttaminen oletusnäppäimistön mukaiseksi

iPadin näytössä on kelluva näppäimistö
  1. Aseta kaksi sormea kelluvalle näppäimistölle.

2. Suurenna näppäimistö takaisin täysikokoiseksi levittämällä sormesi erilleen ja nostamalla ne.

iPadin jaetun näppäimistön palauttaminen oletusnäppäimistön mukaiseksi

iPadin näytössä on jaettu näppäimistö
  1. Napauta tekstikenttää apissa, jolloin näppäimistö tulee näkyviin.

2. Paina pitkään näppäimistön oikeassa alakulmassa olevaa näppäimistöpainikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

3. Liu’uta sormesi Yhdistä- tai Yhdistä ja kiinnitä -kohtaan ja nosta ne.

Jaettu näppäimistö on käytettävissä vain sellaisissa iPad-malleissa, joissa on Koti-painike.

Lisätietoja

Lue lisää kirjoittamisesta iPadin näytöllä näkyvällä näppäimistöllä sekä kelluvan ja jaetun näppäimistön käytöstä.