iPadin näppäimistön jakaminen ja siirtäminen

Voit käyttää iPadissa jaettua näppäimistöä ja siirtää sitä näytössä kirjoittamisen helpottamiseksi ylös- tai alaspäin.

Näppäimistön jakaminen

1. Avaa appi ja napauta tekstikenttää.
  2. Kosketa näppäimistön oikeassa alakulmassa  ja pidä sitä painettuna.
  3. Liu’uta ylöspäin ja napauta Jaa.

Jaettu näppäimistö ei ole saatavilla malleissa iPad Pro (12,9 tuumaa) ja iPad Pro (11 tuumaa).

Jaetun näppäimistön yhdistäminen

1. Napauta tekstikenttää.
  2. Kosketa näppäimistön oikeassa alakulmassa  ja pidä sitä painettuna.
  3. Liu’uta ylöspäin ja napauta Yhdistä.

Voit ottaa Jaettu näppäimistö -toiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä valitsemalla Asetukset > Yleiset > Näppäimistö > Jaettu näppäimistö.

Näppäimistön siirtäminen

Voit vapauttaa näppäimistön näytön alaosasta ja siirtää sen näytössä toiseen paikkaan. Toimi seuraavasti:

1. Kosketa ja pidä sitä painettuna.
  2. Liu’uta ylöspäin ja napauta Vapauta.
  3. Paina kevyesti , pidä sitä painettuna ja vedä sitten näppäimistöä välittömästi näytössä ylös- tai alaspäin.

Voit siirtää näytössä myös jaettua näppäimistöä ylös- tai alaspäin. Paina kevyesti , pidä sitä painettuna ja vedä sitten näppäimistöä välittömästi näytössä ylös- tai alaspäin.

Jos haluat siirtää koko näppäimistön takaisin näytön alaosaan, kosketa , pidä sitä painettuna, liu’uta ylöspäin ja napauta Kiinnitä.

Jos haluat yhdistää jaetun näppäimistön ja siirtää sen takaisin näytön alaosaan, kosketa kohtaa , pidä sitä painettuna, liu’uta ylöspäin ja napauta Yhdistä ja kiinnitä.