Musiikkimuistio-kappaleideoitasi ei päivitetä iCloudiin

Lue, mitä tehdä, jos näyttää siltä, että Musiikkimuistio-kappaleideoitasi päivitetään jatkuvasti iCloudiin.

Jos käytät Musiikkimuistiota iCloudin kanssa, kirjastossasi olevat kappaleideat päivitetään automaattisesti iCloudiin. Jos näyttää siltä, että joitakin ideoita päivitetään jatkuvasti, iOS-laitteessa ei ehkä ole tarpeeksi tallennustilaa. Voit tarkistaa tallennustilan iOS-laitteesta.

Siirry kohtaan Asetukset > Yleiset > Tallennus- ja iCloud-tilan käyttö > Hallitse tallennustilaa. Näet luettelon ohjelmista ja tiedon siitä, kuinka paljon tallennustilaa kukin niistä käyttää. Lisätietoja ohjelmien käytöstä saat napauttamalla ohjelmia luettelossa. Välimuistissa olevia ja tilapäisiä tietoja ei ehkä lasketa käytöksi.

Ohjelmasta riippuen voit mahdollisesti myös poistaa osan sen sisällöstä tai poistaa ohjelman ja sen koko sisällön. Jos laitteen tallennustila on täyttymässä eikä iOS pysty vapauttamaan laitteessa tilaa, saatat saada Tallennustila melkein täynnä -ilmoituksen. Tällöin sinun on poistettava sisältöä manuaalisesti.