Applen FIPS-salausmoduulien versio 7.0 iOS 10:lle

Tutustu iOS:n salausmoduuleihin (Apple iOS CoreCrypto-moduuli 7.0 ja Apple iOS CoreCrypto-kernelmoduuli 7.0).

iOS:n salausmoduulit (Apple iOS CoreCrypto Module 7.0 ja Apple iOS CoreCrypto Kernel Module 7.0) eivät vaadi käyttöönottoa tai määrittämistä, jotta ne ovat FIPS-tilassa ja noudattavat FIPS 140-2 -vaatimuksia iOS 10 -laitteissa.

Tarkat ohjeet moduulien asianmukaisesta käytöstä ovat Salaushallinnoijan tehtäväopas – FIPS 140-2 -vaatimustenmukaisuus iOS 10:ssä -PDF-dokumentissa.

Lue lisää iOS-tuotteiden tietoturvasertifikaateista, validoinneista ja ohjeista.