Jos "Hei Siri" ei toimi iPhonessa tai iPadissa

Jos Siri ei vastaa, kun sanot "Hei Siri", voit tarkistaa joitakin asioita.

Tarkista, onko "Hei Siri" käytössä

1. Siirry Asetukset-kohtaan.
  2. Napauta Siri ja haku.
  3. Varmista tässä, että seuraavat asetukset ovat käytössä:
    • Reagoi "Hei Siri" -kutsuun
    • Salli Siri, kun lukittuna

Määritä "Hei Siri" siten, että Siri tunnistaa äänesi

1. Siirry Asetukset-kohtaan.
  2. Napauta Siri ja haku.
  3. Poista Reagoi "Hei Siri" -kutsuun -asetus käytöstä ja ota se sitten uudelleen käyttöön.
  4. Kun Ota "Hei Siri" käyttöön -näyttö tulee näkyviin, napauta Jatka.
  5. Sano jokainen näytössä näkyvä komento.
  6. Napauta Valmis.

Jos Siri ei edelleenkään vastaa

• Siri ei oletusarvoisesti vastaa, kun laitteesi on alassuin tai peitettynä, ellet siirry kohtaan Asetukset > Käyttöapu > Siri ja ota asetusta Reagoi "Hei Siri" -kutsuun aina käyttöön.
  • Jos iPhonen virransäästötila on käytössä, "Hei Siri" ei ole käytettävissä.

Ohjeita Sirin käyttöön muissa laitteissa