Jos näet viestin, jonka mukaan tietokoneesi on havainnut mahdollisen ongelman

Lähetä Applelle tietoa, niin autat Mac-tietokoneiden vakauden ja tietoturvan parantamisessa.

Tämä viesti tulee näkyviin, jos tietokoneesi on havainnut eron Maciin asennetun laiteohjelmiston ja macOS:n oletuslaiteohjelmiston välillä. Laiteohjelmisto on ohjelmisto, jonka avulla Mac-laitteiston käyttöjärjestelmä toimii. Laiteohjelmistolla, joka on vahingoittunut tai johon on tehty muutoksia, voi olla vaikutusta Macin vakauteen ja tietoturvaan.

macOS High Sierra 10.13:ssa ja sitä uudemmissa versioissa Macisi tarkistaa aika ajoin laiteohjelmistoon tehtävät muutokset ja mahdollistaa muutoksia koskevien tietojen lähettämisen Applelle.

Jos näet viestin, jonka mukaan tietokoneesi on havainnut mahdollisen ongelman, välitä Applelle tietoa laiteohjelmiston muutoksesta klikkaamalla Lähetä Applelle. Voit ensin tarkastella lähetettäviä tietoja klikkaamalla Näytä raportti. Voit myös ohittaa tietojen lähetyksen ja poistaa viestin klikkaamalla Älä lähetä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.