Hyper-V:n poistaminen käytöstä Windows 10:n käyttämiseksi Macissa

Windows 10 ei käynnisty Mac-tietokoneissa, jos Hyper-V on käytössä. Poista tämä ohjelmisto käytöstä, jos haluat käyttää Windows 10:tä Boot Campissa.

Microsoft Hyper-V:n on oltava poissa käytöstä, jotta Windows 10:n voi käynnistää Macissa Boot Campilla. Jos yrität käynnistää Windows 10:n Hyper-V:n ollessa käytössä, näet vain mustan ruudun, eikä Windows käynnisty.

Ole varovainen, jos asennat Microsoft Visual Studio 2015:n, sillä tämä ohjelmisto ottaa Hyper-V:n automaattisesti käyttöön. Jos haluat poistaa Hyper-V:n käytöstä sen käyttöönoton jälkeen, toimi seuraavasti:

1. Avaa Windowsin Ohjauspaneeli.
  2. Siirry Ota Windowsin ominaisuuksia käyttöön tai poista niitä käytöstä -kohtaan.
  3. Poista Hyper-V käytöstä.

Hyper-V:n käyttöönotto ja Windows 10:n sammuttaminen

Jos Hyper-V on käytössä ja sammutat Windowsin, sinun on yritettävä suorittaa palautus USB-palautusasemasta tai Windows 10:n asennukseen käytetyltä tallennusvälineeltä. Lisätietoja Windows 10:n palautusvaihtoehdoista saat Microsoftin tukisivustosta.

Jos et pysty palauttamaan Windows 10:n asennusta Hyper-V:n käyttöönottoa edeltävään tilaan, voit asentaa Windowsin uudelleen Boot Camp -apurin avulla.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.