Tietoja macOS Sierra 10.12.3:n päivityksestä

Tätä päivitystä suositellaan kaikille macOS Sierra -käyttäjille.

macOS Sierra 10.12.3:n päivitys sisältää parannuksia Macin vakauteen ja tietoturvaan, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille.

Päivityksen sisältö:

• Parantaa MacBook Pron (15-tuumainen, lokakuu 2016) automaattista näytönohjaimen vaihtoa.
  • Ratkaisee grafiikkaongelmat koodatessa Adobe Premiere Pro -projekteja MacBook Pron (13- ja 15-tuumaiset, lokakuu 2016) Touch Barilla.
  • Korjaa ongelman, joka esti skannattujen PDF-dokumenttien etsimisen Esikatselu-toiminnossa.
  • Ratkaisee PDF-dokumentteja koskevan yhteensopivuusongelman, kun niitä viedään salauksen ollessa käytössä.
  • Korjaa ongelman, joka esti joitakin muiden valmistajien ohjelmia tuomasta kuvia digitaalikameroista.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö: Ratkaisee ongelman, jonka vuoksi maxFailedLoginAttempts-salasanaa käyttävät verkkokäyttäjätilit tai välimuistiin tallennetut käyttäjätilit (kuten Active Directory -tilit) eivät olleet käytettävissä.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Tämän macOS-päivityksen hankintaohjeet.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.