Applen vakioappien poistamisen estäminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit palauttaa Applen vakioapit, kuten Mailin ja Kalenterin, hallittuun iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin ja estää käyttäjiä poistamasta niitä.

Tämä artikkeli on tarkoitettu järjestelmän ylläpitäjille. Jos olet poistanut Applen vakioapin omasta iPhonestasi, iPadistasi tai iPod touchistasi, ota selvää, miten voit palauttaa sen.

Applen vakioappien poistamisen estäminen

iOS 11:ssä tai uudemmissa voit käyttää mobiililaitteiden hallintaa estääksesi käyttäjiä poistamasta vakioappeja valvotuista laitteista.

Jos haluat käyttää tätä rajoitusta, poista Allow removing system apps (Salli järjestelmäappien poistaminen) ‑toiminto käytöstä ja käynnistä sitten laite uudelleen, jotta asetus astuu voimaan.

Kysy lisäohjeita MDM-palveluntarjoajalta.

Käyttäjän poistaman Applen vakioapin palauttaminen

Jos myönnät käyttäjille oikeudet App Storen käyttöön, he voivat palauttaa vakioapit.

iOS 11.3:ssa tai uudemmissa voit käyttää MDM:ää vakioappien palauttamiseen.