Apple Configuratorin tietojen säilyttäminen ja siirtäminen

Lue, miten voit varmuuskopioida ja palauttaa Apple Configuratorin tiedot.

Sinun on ehkä asennettava macOS uudelleen Apple Configurator -työasemaasi tai siirryttävä uuteen työasemaan. Näin voit varmistaa, että voit jatkaa samojen iOS-laitteiden valvontaa.

Tietojen varmuuskopiointi

Ennen kuin asennat macOS:n uudelleen tai siirryt uuteen työasemaan, varmuuskopioi Apple Configurator -tietosi:

1. Avaa Apple Configurator työasemassa.

2. Valitse Apple Configurator -valikosta Preferences (Asetukset).

3. Klikkaa Organizations (Organisaatiot).

4. Valitse organisaatiosi, klikkaa hammasrataspainikettaHammasrataskuvake ja valitse sitten Export Organization (Vie organisaatio).

5. Suojaa organisaatiotiedosto kirjoittamalla salasana.

6. Anna tiedostonimi ja tallennussijainti ja klikkaa sitten Save (Tallenna).

Säilytä organisaatiotiedosto turvallisessa paikassa, kunnes olet valmis palauttamaan tietosi.

Tietojen palauttaminen

Jos asennat macOS:n uudelleen tai määrität uuden työaseman, tuo organisaatiotiedot seuraavasti:

1. Avaa Apple Configurator työasemassa.

2. Valitse Apple Configurator -valikosta Preferences (Asetukset).

3. Klikkaa Organizations (Organisaatiot).

4. Valitse organisaatiosi, klikkaa hammasrataspainikettaHammasrataskuvake ja valitse sitten Import Organization (Tuo organisaatio).

5. Valitse tallentamasi organisaatiotiedosto ja klikkaa sitten Import (Tuo).

6. Kirjoita salasana, jolla suojasit tiedoston, ja klikkaa sitten Submit (Lähetä).

Voit nyt jatkaa alkuperäisessä työasemassa määritettyjen laitteiden valvomista.

Muiden tietojen varmuuskopioiminen

Jos haluat säilyttää muita tietoja, kuten Blueprints-malleja tai iOS-levytiedostoja, varmuuskopioi ja palauta seuraavat kansiot:

Blueprints-mallit ja iOS-levytiedostot

~/Kirjasto/Group Containers/K36BKF7T3D.group.com.apple.configurator/

Asetukset

~/Kirjasto/Containers/com.apple.configurator.ui/

Laitevarmuuskopiot

~/Kirjasto/Application Support/MobileSync/Backup/

Laitteen luottamustiedot ja laiteparitiedot

/var/db/lockdown

~/Kirjasto/Keychains/login.keychain-db

Määrittelyprofiilit

Polku valitaan tallennuksen yhteydessä ja voi vaihdella.