ISO-tiedostovirhe, kun yrität asentaa Windowsia Boot Campin avulla

Lue, mitä tehdä, jos näet varoituksen ”Tarvitaan 64-bittinen Windows 10 tai uudempi ISO-tiedosto”, kun yrität asentaa Windowsia Boot Campin avulla Maciin.

Tämä varoitus voi tulla näyttöön, jos Windowsin ISO-levytiedosto tuodaan näkyviin Boot Camp -apurin prosessin aikana. Voit korjata virheen seuraavasti:

1. Klikkaa varoituksessa OK.
  2. Poista Windowsin ISO-levytiedosto näkyvistä klikkaamalla sen poistopainiketta Finderin sivupalkissa tai vetämällä näkyvissä oleva levy roskakoriin, jos se ilmestyy työpöydälle.
  3. Klikkaa Boot Camp -apurissa Jatka.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.