Kuvien jakaminen iPhotosta ja Aperturesta Facebookiin

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit jakaa kuvia iPhotosta ja Aperturesta Facebookiin.

Koska Facebook on muuttanut jakotoimintonsa toimintatapaa, iPhotosta ja Aperturesta ei enää voi jakaa kuvia suoraan Facebookiin. Voit jakaa näistä vanhoista kuvaohjelmista kuvia Facebookiin kahdella tavalla:

Käytä macOS:n Kuvat-ohjelmaa

Voit avata olemassa olevan iPhoto- tai Aperture-kirjastosi macOS:n Kuvat-ohjelmalla ja jakaa kuvasi ja videosi Facebookiin sieltä. Kun olet lopettanut jakamisen, voit palata käyttämään iPhotoa tai Aperturea. Lue lisätietoja artikkelista Päivitys iPhotosta macOS:n Kuvat-ohjelmaan.

Lähetä kuvat verkkoselaimella

Voit myös vetää kuvat iPhotosta tai Aperturesta työpöydälle ja sitten lähettää ne Facebook-verkkosivustoon Safarilla tai jollakin muulla verkkoselaimella.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.