iOS:n yhteensopivuus Cisco QoS Fastlanen ja adaptiivisen 802.11r:n kanssa

iOS-laitteet, joissa on vähintään iOS 10, tukevat QoS Fastlanea yhteensopivassa Ciscon langattomassa lähiverkossa.

Nämä laitteet tukevat adaptiivista 802.11r:ää:

• iPhone 6s ja uudemmat

• iPad Pro tai uudempi

• iPad Air (3. sukupolvi) tai uudempi

• iPad (5. sukupolvi) tai uudempi

• iPod touch (7. sukupolvi)

Tietoja adaptiivisesta 802.11r:stä

802.11r:n avulla langattomat asiakkaat voivat verkkovierailla nopeasti samassa verkossa olevien tukiasemien välillä. Fast Basic Service Set Transition (FT) -toimintoa käytettäessä asiakkaat voivat verkkovierailla tukiasemien välillä ilman, että heidän tarvitsee suorittaa todennusta uudelleen jokaisessa uudessa tukiasemassa.

Kun adaptiivinen 802.11r on käytössä, voit määrittää verkon valitsematta Enable for Fast Transition -toimintoa. Tätä kokoonpanoa käytettäessä iOS-asiakkaat voivat kuitenkin valita FT-vaihtoehdon. iOS-laitteet ja Cisco-tukiasemat ilmoittavat molemminpuolisesti, että verkko tukee adaptiivista 802.11r:ää ja että FT:tä voidaan käyttää. Vanhat langattomat asiakkaat, jotka eivät tue 802.11r:ää, voivat edelleen liittyä samaan verkkoon, mutta ne eivät pysty hyödyntämään nopeampaa FT-verkkovierailua.

Tietoja QoS Fastlanesta

Langattomien appien liikenne on yritysympäristöissä usein priorisoitava sen tyypin mukaan. Esimerkiksi appien reaaliaikaisten rajoitusten vuoksi Voice over Wi-Fi -liikenteellä on oltava Safarin verkkoliikennettä suurempi prioriteetti.

Käytössä on eri standardeja, joiden perusteella verkkolaitteet voivat sopia, miten liikenteen eri tyypit on merkittävä, jotta ne priorisoidaan varmasti. QoS Fastlane yksinkertaistaa tätä sopimusprosessia merkittävästi niin, että verkon viive minimoidaan, ja liikenne, jossa ajalla on merkitystä (esimerkiksi puhe tai video), toimitetaan ajallaan.

Jos haluat valita iOS:n apit, joiden liikenteen haluat QoS Fastlanen priorisoivan, sinun on määritettävä verkko määritysprofiilin avulla.

Lisätietoja

8.3-version kanssa yhteensopivat Ciscon langattomat ohjaimet tukevat adaptiivista 802.11r:ää ja QoS Fastlanea. 802.11n:n ja sitä uudempien standardien (802.11ac, 802.11ax) kanssa yhteensopivat Ciscon tukiasemat tukevat adaptiivista 802.11r:ää ja QoS Fastlanea.

Lisätietoja 802.11r:stä, adaptiivisesta 802.11r:stä, QoS:stä ja QoS Fastlanesta:

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.