Tietoja macOS Sierra 10.12.2 -päivityksestä

Tätä päivitystä suositellaan kaikille macOS Sierra -käyttäjille.

macOS Sierra 10.12.2 -päivityksessä on parannuksia Macin vakauteen, yhteensopivuuteen ja tietoturvaan, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille. Päivityksen sisältö:

• Parantaa automaattisen lukituksen avauksen käyttöönottoa ja luotettavuutta.
  • Sallii ohjauslevyn kiinalaisen käsikirjoituksen painikkeen lisäyksen Touch Barin Control Stripiin.
  • Lisää tuen Touch Barin näyttökuvien ottamiselle Kaappari-ohjelmalla tai komento-vaihto-6-oikotiellä.
  • Korjaa ongelman, jonka takia Touch Barin emoji-valitsin näkyi näytössä.
  • Ratkaisee grafiikkaongelmat MacBook Pro (loppuvuosi 2016) -tietokoneissa.
  • Korjaa ongelman, jonka takia järjestelmän eheyden suojaus poistettiin käytöstä joissakin MacBook Pro (loppuvuosi 2016) -tietokoneissa.
  • Parantaa iCloud-työpöydän ja -dokumenttien ottamista käyttöön sekä poistamista käytöstä.
  • Korjaa ongelman Optimoitu tallennustila -hälytysten toimittamisessa.
  • Korjaa ääniongelmat, joita esiintyi käytettäessä Siriä ja FaceTimea Bluetooth-kuulokkeiden kanssa.
  • Parantaa Kuvat-ohjelman vakautta kirjoja luotaessa ja tilatessa.
  • Korjaa ongelman, jonka takia saapuvat Mail-viestit eivät näkyneet Microsoft Exchange -tiliä käytettäessä.
  • Korjaa ongelman, joka esti Safarin laajennusten asennuksen, jos ne oli ladattu muualta kuin Safarin laajennusgalleriasta.
  • Lisää tuen uusille Windows 8- ja Windows 7 -asennuksille Boot Campin avulla tuetuissa Maceissa.
  • Korjaa ongelman, joka esti joidenkin näyttötarkkuuksien käytön muiden valmistajien näytöissä.
  • Lisää tuen useammille digitaalikameroiden RAW-muodoille.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö:

• Parantaa Microsoft Exchange -tilien hakemista yleisestä osoiteluettelosta Yhteystiedot-ohjelmassa.
  • Parantaa Kalenteri-ohjelman luotettavuutta, kun kalentereita delegoidaan ja Microsoft Exchange -tapahtumia torkutetaan.
  • Parantaa älykorttitodennuksen tukea kirjautumisikkunassa.
  • Sallii järjestelmätilaa käyttämään määritettyjen 802.1X-asiakkaiden automaattisen liittymisen takaisin verkkoon, kun käyttäjät kirjautuvat ulos.
  • Ratkaisee ongelman, joka esiintyi VPN-tietosisältöjen lähettämisessä MDM-asiakkaille määritysprofiilin kautta.
  • Parantaa taustalla tapahtuvien ohjelmistopäivitysten ja Safarin internet-liitännäisten hallintaa määritysprofiilien kautta.
  • Sallii ylläpitäjien poistaa käytöstä suojausominaisuuden, joka edellyttää vahvistusta ennen yhteyden muodostamista tiettyihin verkkotaltioihin.
  • Korjaa Kalenteri-ohjelman ongelman, joka esti delegoitujen kalenterien näkymisen Kalenterin oikotievalikossa, kun tapahtumaa ctrl-klikattiin.
  • Korjaa ongelman, joka esti System Image Utilityn levyn osioinnin toiminnan, kun järjestelmälevytiedostoa otettiin käyttöön verkon kautta.
  • Korjaa Xsan 5:n ongelman, jossa rolling failover saattoi estää Xsan-asiakkaita käyttämästä taltion tietoja.
  • Estää mahdollisen kernel-paniikin, kun Finderissa etsitään DFS-nimitilaa.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Tämän macOS-päivityksen hankintaohjeet.