Kuvia ei ole käytettävissä -virheviesti Windows 10:tä asennettaessa

Lue, mitä tehdä, jos näet Kuvia ei ole käytettävissä -virheviestin, kun yrität asentaa Windows 10 Anniversary Updatea Boot Campin avulla Maciin.

Saatat nähdä virheviestin lisenssiavaimen antamisen jälkeen, jos käytät Windows 10 Anniversary Updaten asentamiseen USB 3 -muistitikkua.

Voit korjata ongelman seuraavilla tavoilla:

• Siirrä Windows 10 Anniversary Update -levytiedosto (ISO) USB 2 -muistitikulle ja yritä suorittaa asennus uudelleen.
  • Käytä muuta Windows 10:n ISO-levytiedostoa kuin Anniversary Updaten sisältävää USB 3 -muistitikkua.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.