Taskulampun käyttäminen iPhonessa, iPad Prossa tai iPod touchissa

iPhonen, iPad Pron tai iPod touchin LED-salama toimii myös taskulamppuna ja tuottaa tarvittaessa lisävalaistusta.

Voit laittaa taskulampun päälle ja pois päältä muutamalla eri tavalla. Voit pyytää Siriä tai käyttää Ohjauskeskusta iPhone X:ssä ja uudemmissa, iPhone 8:ssa ja aiemmissa, iPadissa sekä iPod touchissa.

Sirin pyytäminen auttamaan

Voit pyytää esimerkiksi seuraavaa:

• ”Laita taskulamppu päälle.”
  • ”Laittaisitko taskulampun päälle?”
  • ”Laita taskulamppu pois päältä.”

Ohjauskeskuksen käyttäminen iPhone X:ssä ja uudemmissa

1. Avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä näytön oikeasta yläkulmasta alaspäin.
  2. Napauta Taskulamppu-kuvake
  3. Voit laittaa taskulampun pois päältä napauttamalla Taskulamppu-kuvake uudelleen.

Voit myös laittaa taskulampun päälle lukitusnäytöltä: paina Taskulamppu-kuvake voimakkaasti vasemmassa alakulmassa.

Ohjauskeskuksen käyttäminen iPhone 8:ssa ja aiemmissa, iPad Prossa ja iPod touchissa

1. Avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä näytön alareunasta ylöspäin.
  2. Napauta Taskulamppu-kuvake
  3. Voit laittaa taskulampun pois päältä napauttamalla Taskulamppu-kuvake uudelleen.

Kirkkauden muuttaminen

iOS 11:ssä ja uudemmissa voit muuttaa taskulampun kirkkautta:

1. Pyyhkäise iPhone X:ssä ja uudemmissa alas oikeasta yläkulmasta, niin Ohjauskeskus avautuu. Tai pyyhkäise iPhone 8:ssa ja aiemmissa, iPadissa tai iPod touchissa ylös näytön alareunasta, niin Ohjauskeskus avautuu.
  2. Paina Taskulamppu-kuvake voimakkaasti.
  3. Vedä liukusäädintä ylös- tai alaspäin.

Jos laitteesi taskulamppu ei toimi, lue, mitä tehdä.

Taskulamppu on saatavilla seuraavissa laitteissa: iPhone, iPod touch (5. sukupolvi ja uudemmat), iPad Pro (12,9 tuumaa, 2. sukupolvi), iPad Pro (10,5 tuumaa) ja iPad Pro (9,7 tuumaa).