Taskulampun käyttäminen iPhonessa, iPad Prossa tai iPod touchissa

iPhonen, iPad Pron tai iPod touchin LED-salama toimii myös taskulamppuna ja tuottaa tarvittaessa lisävalaistusta.

Voit laittaa taskulampun päälle ja pois päältä muutamalla eri tavalla. Voit pyytää Siriä tai käyttää Ohjauskeskusta iPhonessa, jossa on Face ID, tai iPad Prossa. Voit käyttää Ohjauskeskusta myös iPhonessa, jossa on Koti-painike, tai iPod touchissa.

Sirin pyytäminen auttamaan

Voit pyytää esimerkiksi seuraavaa:

• ”Laita taskulamppu päälle.”
  • ”Laittaisitko taskulampun päälle?”
  • ”Laita taskulamppu pois päältä.”

Ohjauskeskuksen käyttäminen iPhonessa, jossa on Face ID tai iPad Pro

1. Avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä näytön oikeasta yläkulmasta alaspäin.
  2. Napauta Taskulamppu-kuvaketta Taskulamppu-kuvake
  3. Voit laittaa taskulampun pois päältä napauttamalla Taskulamppu-kuvake uudelleen.

Voit laittaa taskulampun päälle myös lukitusnäytössä: pidä vasemmassa alakulmassa Taskulamppu-painiketta Taskulamppu-kuvake painettuna.

Katso, missä iPhone-malleissa on Face ID.

Ohjauskeskuksen käyttäminen iPhonessa, jossa on Koti-painike, tai iPod touchissa

1. Avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä näytön alareunasta ylöspäin.
  2. Napauta Taskulamppu-kuvaketta Taskulamppu-kuvake
  3. Voit laittaa taskulampun pois päältä napauttamalla Taskulamppu-kuvake uudelleen.

Taskulampun kirkkaudenmuuttaminen

1. Pyyhkäise iPhonessa, jossa on Face ID, tai iPadissa alas oikeasta yläkulmasta, niin Ohjauskeskus avautuu. Pyyhkäise iPhonessa, jossa on Koti-painike, tai iPod touchissa ylös näytön alareunasta, niin Ohjauskeskus avautuu.
  2. Pidä Taskulamppu-painiketta Taskulamppu-kuvake painettuna.
  3. Vedä liukusäädintä ylös- tai alaspäin.

Jos laitteesi taskulamppu ei toimi, lue, mitä tehdä.

Taskulamppu on käytettävissä seuraavissa laitteissa: iPhone, iPod touch (5. sukupolvi ja uudemmat), 12,9 tuuman iPad Pro (2. sukupolvi ja uudemmat), 11 tuuman iPad Pro (1. sukupolvi ja uudemmat), 10,5 tuuman iPad Pro ja 9,7 tuuman iPad Pro.