Taskulampun käyttäminen iPhonessa, iPad Prossa tai iPod touchissa

iPhonen, iPad Pron tai iPod touchin LED-salama toimii myös taskulamppuna ja tuottaa tarvittaessa lisävalaistusta.

iPhonen Ohjauskeskus

iPhone 8 tai aiempi, iPad Pro ja iPod touch

1. Avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä näytön alareunasta ylöspäin.
  2. Napauta Taskulamppu-kuvake
  3. Voit laittaa taskulampun pois päältä napauttamalla Taskulamppu-kuvake uudelleen.

Kirkkauden muuttaminen

iOS 11:ssä voit muuttaa taskulampun kirkkautta:

1. Avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä näytön alareunasta ylöspäin.
  2. Paina voimakkaasti Taskulamppu-kuvake
  3. Vedä liukusäädintä ylös- tai alaspäin.

iPhone X:n Ohjauskeskus

iPhone X

1. Avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä näytön oikeasta yläkulmasta alaspäin.
  2. Napauta Taskulamppu-kuvake
  3. Voit laittaa taskulampun pois päältä napauttamalla Taskulamppu-kuvake uudelleen.

Voit laittaa taskulampun päälle myös lukitusnäytössä: Paina vasemmassa alakulmassa voimakkaasti Taskulamppu-kuvake.

Kirkkauden muuttaminen

iOS 11:ssä voit muuttaa taskulampun kirkkautta:

1. Avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä näytön oikeasta yläkulmasta alaspäin.
  2. Paina voimakkaasti Taskulamppu-kuvake
  3. Vedä liukusäädintä ylös- tai alaspäin.

Jos taskulamppu ei toimi

• Mikäli et näe Ohjauskeskuksessa kuvaketta Taskulamppu-kuvake, olet saattanut poistaa sen sieltä. Voit lisätä sen takaisin.
  • Näyttääkö taskulampun kuvake himmeältä tai harmaalta? Saatat yrittää käyttää kameran tai videoapin salamavaloa. Käytä sen sijaan apin salamavaloa.

Salamavalo on käytettävissä vain seuraavissa laitteissa:

• iPhone ja iPod touch (5. sukupolvi tai uudempi)
  • iPad Pro (12,9 tuumaa) (2. sukupolvi)
  • iPad Pro (10,5 tuumaa)
  • iPad Pro (9,7 tuumaa)