Taskulampun käyttäminen iPhonessa, iPad Prossa tai iPod touchissa

iPhonen, iPad Pron tai iPod touchin LED-salama toimii myös taskulamppuna ja tuottaa tarvittaessa lisävalaistusta.

Voit laittaa taskulampun päälle ja pois päältä muutamalla eri tavalla. Voit pyytää Siriä tai käyttää Ohjauskeskusta iPhone X:ssä ja uudemmissa, iPhone 8:ssa ja aiemmissa, iPadissa sekä iPod touchissa.

Sirin pyytäminen auttamaan

Voit pyytää esimerkiksi seuraavaa:

• ”Laita taskulamppu päälle.”
  • ”Laittaisitko taskulampun päälle?”
  • ”Laita taskulamppu pois päältä.”

Ohjauskeskuksen käyttäminen iPhone X:ssä ja uudemmissa

1. Avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä näytön oikeasta yläkulmasta alaspäin.
  2. Napauta Taskulamppu-kuvaketta Taskulamppu-kuvake
  3. Voit laittaa taskulampun pois päältä napauttamalla Taskulamppu-kuvake uudelleen.

Voit laittaa taskulampun päälle myös lukitusnäytössä: paina vasemmassa alakulmassa voimakkaasti Taskulamppu-kuvaketta Taskulamppu-kuvake.

Ohjauskeskuksen käyttäminen iPhone 8:ssa ja aiemmissa, iPad Prossa ja iPod touchissa

1. Avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä näytön alareunasta ylöspäin.
  2. Napauta Taskulamppu-kuvaketta Taskulamppu-kuvake
  3. Voit laittaa taskulampun pois päältä napauttamalla Taskulamppu-kuvake uudelleen.

Kirkkauden muuttaminen

Voit muuttaa taskulampun kirkkautta seuraavasti:

1. Pyyhkäise iPhone X:ssä ja uudemmissa alas oikeasta yläkulmasta, niin Ohjauskeskus avautuu. Tai pyyhkäise iPhone 8:ssa ja aiemmissa, iPadissa tai iPod touchissa ylös näytön alareunasta, niin Ohjauskeskus avautuu.
  2. Paina voimakkaasti Taskulamppu-kuvaketta Taskulamppu-kuvake
  3. Vedä liukusäädintä ylös- tai alaspäin.

Jos laitteesi taskulamppu ei toimi, lue, mitä tehdä.

Taskulamppu on käytettävissä seuraavissa laitteissa: iPhone, iPod touch (5. sukupolvi ja uudemmat), 12,9 tuuman iPad Pro (2. sukupolvi ja uudemmat), 11 tuuman iPad Pro, 10,5 tuuman iPad Pro ja 9,7 tuuman iPad Pro.