Taskulampun käyttäminen iPhonessa, iPad Prossa tai iPod touchissa

iPhonen, iPad Pron tai iPod touchin LED-salama toimii myös taskulamppuna ja tuottaa tarvittaessa lisävalaistusta.

Voit laittaa taskulampun päälle ja pois päältä muutamalla eri tavalla. Voit pyytää Siriä tai käyttää Ohjauskeskusta iPhonessa, jossa on Face ID, tai iPad Prossa. Voit käyttää Ohjauskeskusta myös iPhonessa, jossa on Koti-painike, tai iPod touchissa.

Sirin pyytäminen auttamaan

Tässä on muutamia esimerkkejä siitä, miten voit pyytää Siriä laittamaan taskulampun päälle:

• ”Hei Siri, laita taskulamppuni päälle.”
  • ”Hei Siri, laitatko taskulamppuni päälle?”
  • ”Hei Siri, laita taskulamppuni pois päältä.”

Ohjauskeskuksen käyttäminen iPhonessa, jossa on Face ID, tai iPad Prossa

1. Avaa Ohjauskeskus iPhonessa tai iPadissa pyyhkäisemällä oikeasta yläkulmasta alaspäin.
  2. Napauta Taskulamppu-kuvaketta Taskulamppu-kuvake
  3. Voit laittaa taskulampun pois päältä napauttamalla Taskulamppu-kuvaketta Taskulamppu-kuvake uudelleen.

Voit laittaa taskulampun päälle myös lukitusnäytössä: pidä vasemmassa alakulmassa Taskulamppu-painiketta Taskulamppu-kuvake painettuna.

Katso, missä iPhone-malleissa on Face ID.

Ohjauskeskuksen käyttäminen iPhonessa, jossa on Koti-painike, tai iPod touchissa

1. Avaa Ohjauskeskus iPhonessa tai iPod touchissa pyyhkäisemällä näytön alareunasta ylöspäin.
  2. Napauta Taskulamppu-kuvaketta Taskulamppu-kuvake
  3. Voit laittaa taskulampun pois päältä napauttamalla Taskulamppu-kuvaketta Taskulamppu-kuvake uudelleen.

Taskulampun kirkkauden muuttaminen

1. Jos käytössäsi on iPhone, jossa on Face ID, tai iPad, avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä oikeasta yläkulmasta alaspäin. Jos käytössäsi on iPhone, jossa on Koti-painike, tai iPod touch, avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä näytön alareunasta ylöspäin.
  2. Pidä Taskulamppu-painiketta Taskulamppu-kuvake painettuna.
  3. Vedä liukusäädintä ylös- tai alaspäin.

Jos laitteesi taskulamppu ei toimi, lue, mitä tehdä.