Tietoja iTunes 12.5.2:n Windows-version turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iTunes 12.5.2:n Windows-version turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen turvallisuuspäivityssivustossa.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuussivustosta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

iTunes 12.5.2:n Windows-versio

Julkaistu 27.10.2016

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsittely saattaa johtaa käyttäjätietojen paljastumiseen.

Kuvaus: Annettujen tietojen tarkistusongelma on korjattu parantamalla tilan käsittelyä.

CVE-2016-4613: Chris Palmer

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattaa johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2016-7578: Apple

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.